SKRIVET: 2009-07-30, kl 21:31:20 | PUBLICERAT I: Vardagen

PAPPA

Nyss hemkommen från en dag med eme hos pappa i kollo. Nostalgi är ett ord som beskriver dagen!
Det var jättemysigt att vara där ute en hel dag med pappa o eme. Det känndes som vi behövde det alla tre, bara umgås, skratta o laga mat tillsammans. Det var jättelänge sedan! Saknar honom, min lilla älskade pappa!

  Denna bron fick man inte gå över, för då var man över på storavägen o det var icke bra.


  Här brukade vi fiska...det var mer vatten där förr i tiden.

  Här pallades det grönsaker!

  Pappsi var hundvakt till Lucy in the sky with diamonds

  Eme högg in direkt

  Pappa o jag

   Vi började luka

  Samtidigt gjorde pappa vid grillen, noga ska det vara!

     

   

När grillningen blev klar serverades det flintastek, kotletter, ris, sallad o bea! Hur gott som helst. Vi åt som om vi inte hade ätit på år o dagar! Mums mums, det svalde vi ner med varsin kall öl!

   Emsebemse i sitt esse =)

   Pappa blev mätt o belåten o la sig för att ta en liten tupplur efter maten!

  Jag intog köksplatsen (där mamma burkade stå för herrans massa år) o värmde vatten o diskade för glatt livet medans Eme stod brevid o blev lite väl närgången!!

En helt underbar dag med pappa har det varit! Njöt o mådde bra!






SKRIVET: 2009-07-30, kl 16:25:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

är det...

0-7ba7e6fd96387be27baaeb90574985cc.png

är det nu semestern börjar eller närmar den sig sitt slut?

SKRIVET: 2009-07-30, kl 09:54:16 | PUBLICERAT I: Vardagen

Håll ut håll ut

Slår upp dom blå, inte en tillstymmelse till sol på himmlen. Nä, inte ens en glutta blå himmel syns. Bara grå moln i alla nyanser som finns av grått. Lullar in på toa o sen ut i köket. Börjar med frulle. Äggamacka o kaffe. Smsar Eme o väcker henne. Hon undrar om jag kommer till henne nu. Nä du flicka lilla, jag måste duscha o sen så tänkte jag göra vid mina små fötter. 
Ser även att det regnar nu. Varför varför ska det alltid regna när jag har semster? Jag inte haft en endaste dag på stranden på semestern!!! En dag var jag på stranden med Eme, en lördag innan semstern. En av dom varamaste dagarna i år. Men en dag, fler dagar borde man väl ändå få. "Håll ut, håll ut, det fina vädert kommer!!" Håll ut o håll ut, hur länge vill dom man ska hålla ut??? 

SKRIVET: 2009-07-29, kl 23:21:17 | PUBLICERAT I: Vardagen

Onödigt egentligen

Då var denna dagen till ända med.
Efter tvätten begav jag mig till eme där det blev lunch. Sen låg vi o sjöng singstar, sen kom fredde o vi åt.
Sen begav jag o eme oss till ribban för att spela lite minigolf på den nya roliga banan där.
Sen ville vi ha glass. Men dom hade bara 4 smaker att välja mellan så vi körde ner till sibbarb.
Där spelade vi ytterligare 18hål på cementunderlag, det var inte lika bra o kul som vårt förra spel.
Sen fick vi äta glass. Sen körde hon mig hem. Det var denna dagen. Det var det som den bjöd på.

Imorgon ska vi till pappa o grilla. Ska bli mysigt. Länge sedan man träffade honom.

Detta inlägget var ganska så meningslöst känner jag nu när jag har skivet det, men skit i det!

SKRIVET: 2009-07-29, kl 10:56:40 | PUBLICERAT I: Vardagen

God morgon

God morgon god morgon!
Sover så sattans dåligt på nätterna o sen när det är dags att gå upp sussar jag som en bebis.
Ont i ryggen har jag med om nätterna, ligger o försöker sträka ut ryggen så som en katt
gör när den ska gå till anfall. Aj aj aj!
Nu är jag snart klar i tvättstugan, undra vad mer denna dagen kan bjuda på?

SKRIVET: 2009-07-28, kl 21:55:30 | PUBLICERAT I: Vardagen

Emsebemse

Emsebemse är supergrejt!! Hon är min nya webmaster! Hon har gjort fint här på bloggen, hon.
Satt o pratade på msn ang mina namn, sa att jag inte skulle ha alla där men vi bestämmde att det nog var bäst så, så jag har någon att skylla alla mina tramsigheter på.


Elin jobbar o sliter o vill aldrig betala räkningarna, Britt är hon som tvingar Elin till att betala o sen dom få pengarna Elin har över super Irene upp.

Jag är lite tveksam om vad jag tycker om hon den där Irene...har inte legat mig så varmt om hjärtat på ett bra tag faktiskt.

Idag har vi inte gjort ett skit. Eme har legat i soffan o hållt på med bloggarna, jag har filat av mig alla naglarna (känns konstigt nu när dom är av), vi har handlat mat, ätit lunch, jag har sorterat tvätt o lagat mat o sen har jag suttit i soffan igen.
Kan vara skönt med en sån här dag med, men har lite ont i ryggen. Känns som om det ska gå av på mitten =(
Imorgon är det jag o tvättstugan som ska leka!

Molgan har varit här idag ser jag i köket, han glömde diska upp det han hade använt...aj aj aj, Molgan, inte bra det inte!!

SKRIVET: 2009-07-28, kl 15:42:42 | PUBLICERAT I: Vardagen

...

Check check!!!

SKRIVET: 2009-07-27, kl 19:58:26 | PUBLICERAT I: Vardagen

Kärringarna ska...

1a3f6b54546fc9dbb156fa753913aff1.png

Kärringarna ska roa sig:)

SKRIVET: 2009-07-27, kl 17:24:50 | PUBLICERAT I: Vardagen

Gott gotti...

0-50b5ee9d67d6b8a5df8893d101ec226e.png

Gott gotti gott gott gott:)

SKRIVET: 2009-07-27, kl 13:36:28 | PUBLICERAT I: Vardagen

Rida

På torsdag ska vi...



Får se hur det kommer till att gå!!!!

SKRIVET: 2009-07-26, kl 20:05:33 | PUBLICERAT I: Vardagen

1årskalas

Då var denna helgen över! Har bara försvunnit från en känns det som. I fredags var jag ute m Kicki en runda på staden. I lördags gjorde jag inte så mycket, käkade frulle o sen sov jag i 2½h o sen så var det fest hos Johan o Jimmy. Hur kul som helst. Kom hem duschade o sen iväg på 1årskalas hos Theo. Fy bubblan så många presenter pojken fick!!

   Söta Lilly
 Söta Molly      Söte Villiam 
   Söte födelsegrisen Theo


Bara en veckas semester kvar, 2 veckor går väldigt snabbt. Men sen så är det ju Spain i 2 veckor, det ska bli super duper kuligt!!!

SKRIVET: 2009-07-25, kl 12:53:50 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vi är ju på camping

Då var en veckas semster avklarad, dagarna bara försvinner från en!
Veckan som gick testade vi på campinglivet o det var bättre än förväntat faktiskt., trots ett lånat tält som skulle vara regntät men som var mer som ett såll...

Vi började på tisdag morgon med ett stopp i Båstad på ett ställer som heter Riviera. Vet inte om namnet stämmer överens med hur det var där..

 

Efter att vi nästan hade blåst bort i Båstad så begav vi oss mot Falkenberg där vår första övernattning skulle vara. Letade upp campingen o kände ingen riktig glädje över hur den såg ut. Men i och med att man ska se allt från den positiva sidan så tänkte vi ge det en chans. Inchekning kl14, så vi gick o käkade lunch ist.
 
 

Efter många om o men o spekulerande om var vi skulle ta vägen så bestämmde vi oss slutningen för att vi åker till Mullsjö i Småland o tältar i skogen där vi vet hur allt fungerar. Vi var ute o yrade om om vi skulle bege oss till Smögen med, men det var lite väl långt. På vägen till Mullsjö så blev jag kissignödig. Så in som satan i affären o skulle hämta nycklen, kissnödig som bara den var jag o när damen i kassan ger mig den hära nyckelknippan så tror jag att allt ska
ta o komma i trosan..



Man glömde i allafall inte att lämna tillbaka aset =)

Efter två timmars körning så var vi äntligen framme på campingen o tältet skulle då slås upp.

       

Det var ganska lätt att slå upp efter man fattade vad alla krokar o grejor skulle användas till. När vi var färdiga med det begav vi oss till Huskvarna för ett spontan besök hos våra kusiner men dom hade begett sitt till Kungsan så vi besökte vår andra kusin ist. När vi var färdighälsade där så skulle vi äta o det blev kinamat. Ingen riktigt campingmat, men ibland blir det som det blir. Väl framme i vårt hus så skulle vinet "korkas" upp o vi skulle spela sällskapsspel. Vi var inne på Ica i Huskvarna o handlade o passade samtidigt på att sno till oss en kartong som vi skulle ha som bord. Påhittiga Eme byggde bord av stubbar o en kartong =) Händig kvinna att ha med sig när man är ute i skogen!!

      

     

Fixig o trixig som damen är så täljde hon till en liten skål till våra nötter bara så där på en handvändning =)

När vi gick o la oss så var det inte så värst varmt så vi hade mjukiskläder på oss, men en rånarluva hade inte varit helt fel det heller. Eme förfrös kinden o mitt öra ville heller inte leka mera. Mitt i natten så vaknar både jag o Eme till för att halva delen av kroppen har somnat för vi låg på så hårt underlag. När vi väl vaknade så begav vi oss in till Mullsjö o köpte frulle som vi sen njöt av i solen i skogen! Eldorados snabbkaffe är inget jag rekomenderar till er, det äkligaste jag har druckit. Brunt vatten som Eme kallade det.

     

När vi hade ätit frulle så tänkte vi att vi skulle köra till Gränna men den rutten ändrades ganska snabbt till ett besök på Systemet för 2 flaskor vin o sen till Ekohallen för luftmadrasser. När vi kommer hem så börjar blåsa upp min o Eme sitter o tittar på mig så säger jag till henne "Ska du inte blåsa upp din?" "Vi vet ju inte om vi ska vara kvar här" "Var ska vi då ta vägen?" Hon börjar blåsa o ha sig o blir klar med den. Sen sitter vi där o tittar på varandra o undrar om detta är vad som menas med campingliv? Att sitta i sin stol utanför tältet o bara titta på omgivningen? Kommer överens att så är det nog. Härlig med lugn o ro o avkoppling! 20 minuter senare är tältet nere o vi har städat upp på vår plats. Och vi är ute på the highway igen. Mot vart vet vi inte riktigt men vi hamnar i Varberg o möter upp min arbetskamrat o hans kompisar. Hur sköna människor som helst!

     

Efter en kväll med grillning, öl o vin o kortspelande så vaknar jag o Eme lite i åtta på morgon av ett lätt duggregn, väldigt lätt duggregn. Går på toa o när vi kommer tillbaka står Cribba o röker. Vi sätter oss i vårt tält o spelar kort för att ha ngt att göra. Efter ett tag så är det inte lätt duggregn utan lite mer itagande. Börjar droppa ngn droppe från tälttaket men dom bortser vi ifrån., Torkar upp o spelar vidare. Sen är det lite blött längst hela sidan "Aja, det torkar vi upp" Sen blir det lite mera blött från taket, tar strumpan o torkar. Kommer överns om att vi nog måste köpa ett nytt tält men det gör vi efter lunch. Men sen så, sen så har jag en pöl under foten!!!! Då fick vi bråttom att bege oss ut på tältjakt. O det regnade inte, det var som om ngt stod med en brandslang o sprutade vatten. Regnade hur mkt som helst hela torsdagsförmiddagen.



Men inte klagade vi för det, utan det var på med ponchon o började tömma tältet på alla kläder o sovsäckar o ömtåliga saker. Packade in oss i Cribbas bil då vår var överfull av allt som vi hade i tältet. Körde dom här 1,5milen in till Varberg o började leta tält. När vi väl hittade tält så säger klokekarlen i kassan "Jaaa, det ska ju inte resas när det regnar uta" "Nä, det försår vi med men tror du att vi har ngt val??!" Dygnsura var vi när vi kom tillbaka, trosor o skor var blöta men det var bara till att börja resa det nyinköpta tältet...kan nog låta bilderna tala för sig själva dör. Var tvungna att vara 6 personer för att resa ett tremannatält....

          SÅ här mycket vatten hade det kommit in just på detta stället i tälten. Hade vi satt det 1m fram så hade det nog flytit i vattenpölen som blev framför tältet med.

Efter en kväll som bestod av popcorn, kanelsnäckor o ostbågar till middag så hoppade vi i säng tidigt för man är inte riktigkt som man ska i kroppen när man är på camping. Man är lite sne o knacklig överallt o man ser bara förjävlig ut. Har inga ursäkter för hur man ser ut faktiskt. Man bara gör det, man är ju för fan på camping =)
När vi hade packat ner tältetn (Vilket vi klarade av galant helt själva) och sagt hejdå så begav vi oss till Ullared!!!! I o ut på 1½ timme vilket är jävligt snabbt jobbat där inne så var vi på väg ner mot Malmö igen. Så här såg jag ut när jag var på Ullared då mina skor var dygnblöta.

  Det bjuder jag på =)   Världens godaste frulle!!


Som sagt så trodde jag aldrig att vi skulle palla med att campa i så många dagara, trodde att vi skulle ge upp på onsdag morgon, men man anpassar sig som ni har sett o vi fick mersmak för skitet. Har ju ett helt nytt regnsäkert tält nu med som man måste använda!! Man har gått o sett ut som fan i 2 dagar o bara njutit av det, men vad gör det vi är ju på camping!!

SKRIVET: 2009-07-24, kl 12:52:11 | PUBLICERAT I: Vardagen

Shoppingen på...

651264cf9da2eb0e0e73dfeee99f512d.png

Shoppingen på ullared är avklarad inkl ett besök på skokanonen:) nu har eme gasen i botten o vivi är lite baktung! Nu ska vi hem till våra nära o kära! Hej då hej då camping säger vi:)

SKRIVET: 2009-07-24, kl 10:06:21 | PUBLICERAT I: Vardagen

dagens frulle...

1a64f876b8435804eb2fd608cccfa7f8.png

dagens frulle i ULLARED:)

SKRIVET: 2009-07-23, kl 13:23:30 | PUBLICERAT I: Vardagen

här är...

2d35780ae993f051ac6d617e326ddddb.png

här är vår nya boning:) vi var tvungna att vara 6 personer att resa det!

SKRIVET: 2009-07-23, kl 10:00:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

det regnar...

0-3001210dd5557c45d43ad4f128284215.png

det regnar in!! Nu måste vi köpa nytt tält för det kommer nog regna hela dagen! Grr! Det är vattenpölar i tältet!

SKRIVET: 2009-07-22, kl 13:11:21 | PUBLICERAT I: Vardagen

Har inhandlat...

0-217750748e0f28256ad3d65153caaa24.png

Har inhandlat luftmadrasser tills natten:) får se om vi sover bättre då! Mörka moln börjar dra in, får se om vi får användning av våra rosa gummistövlar:)

SKRIVET: 2009-07-22, kl 08:13:44 | PUBLICERAT I: Vardagen

vill väl...

0-16ebeae986f090b2a21e2119b85ddc28.png

vill väl inte direkt påstå att det är skönt att sova i tält o att man känner sig utsövd. Har ont i hela min lilla rygg:( får be min camping syster om lite massage sen:) nu ska vi bege oss ut o leta upp frulle!

SKRIVET: 2009-07-21, kl 23:02:45 | PUBLICERAT I: Vardagen

God natt...

27721616a99ae98615d4e28f46cf2aed.png

God natt god natt camping säger vi! Så här söta är man när man campar:)

SKRIVET: 2009-07-21, kl 20:08:19 | PUBLICERAT I: Vardagen

Med två...

111ccee1b4a94bc7cd91f70adc5257c5.png

Med två stubbar o en mumsmums kartong så är bordet fixat!

SKRIVET: 2009-07-21, kl 20:03:29 | PUBLICERAT I: Vardagen

Nu har...

0-48c1d409996d9cffd12172e5c698ae0d.png

Nu har vi kommit till rätta i snålblåsten:) får se hur det blir när mörkret faller!

SKRIVET: 2009-07-21, kl 16:34:34 | PUBLICERAT I: Vardagen

Nu är...

59dd5addcacba83eef5f2fca7a50ebed.png

Nu är vår boning rest! YEAH:)

SKRIVET: 2009-07-21, kl 14:09:06 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ett stopp...

-bb8eb0dc0c24380c5601715baf1dbc5.png

Ett stopp i Fegen. Skulle låna toaletten. Fick den lilla nyckelhållaren! Det är ju inte det att man glömmer att lämna tillbaka den, eller? :)

SKRIVET: 2009-07-20, kl 20:50:33 | PUBLICERAT I: Vardagen

The Cougar

Vad är det för jävla programm???
The Couger, en 40årig tanta som dejtar 20 åriga pojkar som knappt är torra bakom öronen om man jämför med henne?
Det är ju bara patetiskt. "Vi vill bryta den här trenden med att det bara är män som dejtar unga flickor" absolut det kan jag köpa, men att göra det i TV?? "Vi har så mycket gemensamt!" Ja, som hennes dotter som är 23 år gammal eller? Inte nog med det hon hånglar upp varenda jävel med, inte pussar utan in med hela jävla tungan! O när hon ska rösta ut sina små pojkar så kallar hon fram dom en o en o ber dom pussa henne, vill hon ha dom så pussar hon dom på munnen o vill tanten inte ha dom så vänder hon kinden till. Vad hände med att man delade ut rosor till dom som man ville ha kvar? Vad är nästa steg, att dom ska ta henne på bröstet eller? Jag vet då inte, blir lika förvånad varje gång det börjar ett nytt sånt här skitprogramm o jag vet då inte varför jag sitter o glor på skitet heller!! Blir lite arg på mig själv där.

SKRIVET: 2009-07-20, kl 20:33:52 | PUBLICERAT I: Vardagen

REA

Allt är inhandlat inför veckan! Duschad o färdigpackad! Kläderna i en väska o kastrullen i en påse. Hoppas att jag inte har glömt något. Eme har tältet o vinet o det är väl det viktigaste brevid brassestolarna? Måste ju sitta utanför tältet o vakta o titta o viska. Vet iofs inte om jag kan lite på att hon får med sig allt, men om det är ngt som hon inte glömmer så är det ju vinet =) Får hoppas att tälten åker med på ett bananskal där med!

Idag har vi varit o umgåtts med mamma hela dagen. Var på OBS o shoppade rea. Hittade jeans för 99kr, får se hur dom sitter sen när man ska ha skor o grejor till o hur dom är efter tvätten. Eme shoppade loss ordentligt, 4 par jeans för 400kr som skulle ha kostat henne 1400kr! Där sparade hon mkt pengar till vår nästa utekväll som gick på ca1200kr..

Nä, nu blir det mental förberdning inför morgondagen o dom kommande dagarna! Ska bli jättekul =)

SKRIVET: 2009-07-20, kl 19:40:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vet inte...

59e6b3e948cfb425291fbc553ef521e6.png

Vet inte vad jag ska säga mer än att Eme har kört bil idag... Och det gick väl så där eller?

SKRIVET: 2009-07-20, kl 17:15:01 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vet inte...

-874e5fa2dfde6e58d4dc15eb315ea45.png

Vet inte om hon är snål eller lat... Sitter hos mamma o syr upp jeans. Imorgon bär det av mot campinglivet :)

SKRIVET: 2009-07-19, kl 10:24:48 | PUBLICERAT I: Vardagen

After work..när slutar det?

After work..phsst! Vad är det för ord? Jag skulle vilja ha regelboken på det. Framför allt när den ska sluta! För den ska väl inte fortsätta fram till kl3 på morgonen eller? Hur som helst om man räknar bort gårdagen så var det hur kul som helst! Börjar på det vanliga kinastället men fort som fasiken så går vi där ifrån för dom serverar bara 3,5:or... Möter upp Lisa o Madde o går till Gozzip ist. God mat o god dricka. Men där kan vi inte sitta kvar inte. Så vi beger oss till Barcelona ist, allt för att hitta den billigaste ölen. Därefter beger vi oss till Paddy o där går jag o eme o hälsar på spriten.... Vi var väldigt goda vänner där ett tag, men tillslut så brister bara hans tillit. Efter x-antal drinkar där så går vi till Harrys med Jenny o Peter o efter ett tag kommer Fredde o Johan. Efter ett tag går J&P o det blir vi 4 kvar. Som vanligt har vi hur kul som helt, sitter o pratar o skrattar o har oss. Fredde börjar prata om att börja skriva tal o grejor.... Vet inte vad klockan var när man var hemma, men det hade i allafall börjat ljusna.

Igår så spenderades dagen i eme o freddes soffa. Mamma kom o hälsade på en stund. Hon tyckte inte vi såg så fräscha ut så hon gick efter ett tag.

Söndag idag. Måste handla linsvätska. Kokade ägg innan o det luktade lite gas så som det gör i husvagnar o då kom jag att tänka på att på tisdag beger vi oss. Undrar vad vi gör om det regnar när vi ska bege oss härifrån? Är vädert en ursäkt för att inte ta sig an campinglivet?

SKRIVET: 2009-07-17, kl 18:31:13 | PUBLICERAT I: Vardagen

Maten är...

10fbf11014943fc9b916e7f3f3312de6.png

Maten är intagen:) nu vankas SPRIT!

SKRIVET: 2009-07-17, kl 17:16:17 | PUBLICERAT I: Vardagen

Här sitter...

0-4b1bb1d03a21bb22cf9b140990d20ce3.png

Här sitter syster o laddar för after worken :)

SKRIVET: 2009-07-17, kl 10:32:09 | PUBLICERAT I: Vardagen

Första dagen

SItter här i soffan o bara njuter! Lägenheten är städad o jag är mätt efter mina 2 mackor med ost o sylt till frulle! Solen skiner o det är typ 30grader ute. Hade man räknat med det så hade man ju tagit sig till stranden idag ist för att bestämma en lunch med Kicki. Men det ska bli kul att träffa henne!

Första dagen på semsterna ja!! I like =) Helgen bjuder på after work ikväll. Eme har planerat att bli asfull som hon själv beskrev sin fylla som hon vill lägga till med idag. Själv vet jag inte om jag vill hänga med i hennes asfylla... Dagen imorgon ska vi nog ta o se om vi kan ta o sätta upp tältet på gården så vi slipper stå som några idioter på tisdag o vända o vrida på tältpinnar o tält o saker. På kvällen vet jag inte vad som händer. Fredde skulle på fest t J&J....så jag o eme får väl ta underhålla oss sälva!

På måndag tänkte jag besöka min moder...hon säger att jag inte älskar henne mer o att jag inte bryr mig om henne mera för att jag inte hälsar på henne. Försöker få henne att förstå att jag visst älskar henne o bryr mig om henne trots att jag inte är hemma hos henne varannan dag. Om det är ngn som inte bryr sig om ngn så är det hon som inte byry sig om mig. Kommer inte ihåg senast hon var här hemma. Tror det var kallt ute då. Jättekallt....kanske i februari, mamma!!!! Sen säger hon att jag aldig är hemma, eller är hos eme o fredde, eller sover eller ligger på toalettgolvet. Tycker nog att hon är skyldig mig en ursäkt med dom anklagelserna. För jag är hemma nästan varje kväll i veckorna. Sitter här hemma o glor på tv. Ja ja, hon förstår nog vart jag vill komma nu!

På tisdag beger vi oss som sagt ut i campinglivet! Börjar med ett stopp i Lomma o lämnar av F där sen så bär vi oss av till Falkenberg. En lunch får väl intas där sen så ett besök på systemet. Sen så börjar helvetet med tältfanet....grrr... Kanske finns någon ingrodd tältare som kan sätta upp skitet till oss =)

SKRIVET: 2009-07-15, kl 19:02:55 | PUBLICERAT I: Vardagen

8 timmar

Jaha ja då har man lärt sig hur man mobilbloggar med, det kan ju bli kul i framtiden :)

Nu räknar vi inte dagar längre, utan nu är det timmar....8 timmar kvar sen är det semester!!!
Första dagen ska jag ta o städa här hemma så det är klart så man slipper bry sig om det sen.
Sen blir det lunch med Kicki o på fredagkväll  after work med Eme.
På lördag har jag blivet med hund. Bambi. Hennes matte har fått för sig att hon ska köra till Strängnäs o gå på
möte så jag får vara hundvakt. Hoppas bara inte hunden står o gnäller vid dörren hela helgen som hon gjorde förra gången. Man får ju ställa upp, hon ska ju vara husvakt senare :)

Jag o Eme får väl ta o inhandla en ficklampa med till vår lilla campingtur!
Ja, herrejävlar, hur ska det sluta!!!! Jag vill inte ens tänka på det... Det kommer i allafall till
att bli en massa jävla skratt! Kommer till att ha ont i magen när man väl kommer hem igen. Kameran ska i allafall
ta o laddas!! Leva utan ström i 2 dagar...ja..stenålderstid igen. Pratade med mamma innan, hon började prata om
stormkök o grejor. Ja..nä, vill kunna klona mig o stå vid sidan om o se på när tältet ska resas!! Eme berättade innan om en arbetskamrat som hon har. Hon o hennes förra man skulle iväg o tälta. Ingen av dom hade gjort den innan o han slog den ena näven i den andra o tog tag i tältresandet. "Så där ja, det var ju inte så farligt!" Utanför står frugan "Jaha, men dom här pinnarna då, vart ska dom vara?" Då hade mannen glömt 2 tältpinnar!!

SKRIVET: 2009-07-15, kl 18:39:08 | PUBLICERAT I: Vardagen

Utan titel

0-2304cba5f31c965ecb3325750bf6306b.png

SKRIVET: 2009-07-14, kl 21:56:45 | PUBLICERAT I: Vardagen

Kroppen

Min kropp har gått på semester.
Mitt huvud har gått på semester.
Det är inte mycket som fungerar
som det ska i kroppen för tillfället.
Den vill bara ta dagarna som dom
kommer. Kroppen vill inte stiga upp
längre när klockan ringer. Den vill
bara sova, njuta o slappna av!
Snart kroppen, snart ska du får slappna av!
Snart..bara 2 dagar kvar!!!

SKRIVET: 2009-07-14, kl 20:30:15 | PUBLICERAT I: Vardagen

Hjälp med tältet?

Jaha okej...nu ska jag o Eme campa...tält...TÄLT!!!!
Hur fan ska vi få upp det jävla tältet?? Hur ska vi klara oss?
Vad ska vi äta? Kommer vi till att bli uppätna? Hur ska det sluta?
Eller hur ska detta börja? Men campingen såg trevlig ut.
Han killen som jag ringde till fyra gånger innan vi hade
bestämmt oss för verkade trevlig. Så det är nog en trevlig
camping. Han frågade om vi hade campingkort? Ähhh nä...det
är första gången vi campar... Aha kul för er!
Undra om man kan få hjälp med att slå upp tältet?!

SKRIVET: 2009-07-13, kl 18:16:05 | PUBLICERAT I: Vardagen

Snart så..

Har suttit o jobbat lite bakom idag. Kommer ut o ska hämta ngt o får hjälpa till. O det var ingen bra hjälpning det inte, häller ut hela syraflaskan över hela handen för det var ngn som inte hade satt på korken ordentligt!! Gissa om det bubblade inom mig...grrrr!!!! Sitter o väntar på min gulsot nu :)

Nu är det banne mig inte långt kvar tills friheten börjar....den varar iofs bara i 2 veckor men jag ska njuta som bara den! Ta vara på varje minut som om dom vore dom sista jag har kvar här i livet! Sen jobbas det i 4 veckor o sen så..då är det fantamig semester på riktigt!! Då blir det sol, värme, pool, hav, öl, sangria o bara njuta!!

Nu ringer klockan nu är min lasagnett färdig!

SKRIVET: 2009-07-12, kl 10:34:14 | PUBLICERAT I: Vardagen

Restresa?

Efter att ha legat i soffan hela dagen igår fram till klockan 17 så begav jag mig hem till Eme o Fredde. Fredde o Johan skulle gå på partaj o jag o Eme skulle mysa! Vi kör dom o sen så kör vi o köper mat. När vi väntar på maten så står vi o snackar lite om allt möjligt.

-Vi skulle åka utomlands, du o jag, Elin!
-Ja det skulle vi verkligen göra. Bara sola o bada i en vecka.
-Ja, äta gott o dricka gott, inga sena nätter. Ska vi kolla upp det är vi komer hem?
-Ja det kan vi göra. Men det får ju max kosta typ en 4000kr för en restresa.
-Ja ja absolut inte mera!!

Väl hemma sätter vi oss o äter o kollar på Miami Ink. Sen så dukar vi ut o börjar titta på resor...
Vi letar o har oss och inser ganska snabbt att restresorna ligger på en 6-8000kr. Lite väl att lägga när man sen ska
iväg 2 veckor i september. Vi kollar vidare o tillslut så hittar vi lite "billiga" resor. Kollar igenom dom o tycker att det ska bli
skitball att resa iväg!!

-Då sticker vi nästa lördag!!  skriker Eme
-Jaaaa!!!
-Jag har ingen resväska!!
-Jag har inga pengar!!!!


Så skrattar vi lite grann o fortsätter att kolla! Tillslut har v då bestämmt oss för vilket hotell vi ska ta men vi ska ändå ringa o förhöra oss om det inte finns billigar. Efter ett tag när vi har suttit o tänkt igenom våra planer så säger ngn av oss

-Det är kanske lite väl. 6500kr var vad jag täntke att det totalt skulle kosta.
-Ja jag, med. Typ 3500 för resan o sen uppehälle.
-Mmmm....
-Kanske ta o flytta fram projektet...
-Ja...det blir nog bäst så..

SÅ där var vår glädje över o vi hade tagit vårt förnuft till fånga ganska snabbt den kvällen!

Söndag idag. Sitter o äter frulle o har tvätt i maskinen. Kommer inte ihåg senast jag tvättade men när man tillslut itne har ngr underkläder så är det nog dax att tvätta skulle jag tro!

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar till jag går på semester det ska bli så himla skönt, det är jag värd!!

SKRIVET: 2009-07-09, kl 20:13:39 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ha ha ha

Sitter o beställer kläder på nätet.

Så säger Eme
-Kan du beställa ett par shorts till mig? Dom är på sida två.98kr.
-Ja visst kan jag det.

Går in på sida 2 o htitar ett par shorts för 98kr. Skrattde så jag grät när jag såg dom!!!!

Bilden kommer från www.hm.com

SKRIVET: 2009-07-08, kl 22:44:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

Har åkt buss idag

Fick ett sms av Kicki idag om jag vill komma hem till dom o käka o prata lite o gosa med Molly. Visst ville jag det.
Tänkte att jag cyklar hem så sätter jag cyklen vid Statoil så tar jag bussen där.
Går ut till min nypumpade cykel, låser upp den o börjar gå. Tycker att den känns lite trög o visst var det punka på framhjulet. Helt underbart. In med cyklen på jobb o började småspringa så jag skulle hinna med bussen. Kom på att den går ju från Latin så jag stannade där o bussen skulle komma 17över.. Sätter min ner o väntar o klockan går. Tillslut så kommer bussen tio minuter försenad. Går på.

-Till Bunkeflo.
-Va?
-Till Bunkeflostrand
.
Tjejen tittar på sin apparat o sen på handledaren hon har med sig. Han säger zonen o hon knappar in.
Jag lägger 30kr på brickan. (Det kostar 22kr) Hon börjar greja med myntsaken o räknar o har sig.
Han säger till henne hur mkt jag ska tillbaka.
-8kr ska hon ha tillbaka.
Tösen grejar.
-Kolla här, säger han o börjar räkna. 23, 23, 24 o 30.
Hon bara tittar på honom.
-Hon ska ha tre kronor och en femma tillbaka. 8 kronor.
Tilslut får jag mina pengar o jag sätter mig till rätta.

Tösabiten kör iväg o ska stanna på Centralen. Första bästa busshållplats svänger hon in på.
-Du kör femman, du ska till femman.
Hon kör vidare. Svänger in.
-Längre fram. Femman.
Tillslut får hon stanna mitt i vägen o den vanliga chaufören försöker få in folken så fort som möjligt för dom är försenade.
Även här har tösen problem med att ge växel tillbaka.
Fortsätter köra. Kommer fram till Casinot där hon ska ta en vänstersvång. Det är grön o hon stannar vid ljusen.
-Det är grön, kör!!! Vrålar chaffören.
Framme på gustav har hon fortfarande samma inlärningssvårigheter. Det hela slutar med att han slänger bort henne o han själv får köra. Tösen ska sätta sig på sätet längst fram. När hon hoppar upp så flyger sätet ner på golvet. Hon tar upp det o bökar o har sig o svär. Tillslut får hon rätt på det o sätter sig.
Tror faktiskt inte att hon fick köra mer buss denna dagen!

Väl framme så blev det baconinlindad kyckling med grillad potatis o hemmagjord grillsås! Hur gott som helst!
Lite mys med Molly blev det med. En sväng för tösen ville inte sova så vi fick gå ut o gå. I vagnen låg hon bara o snackade skit med sig själv o skrek till lite då o då. Väl hemma lite välling o sen sängen igen. Låg där väl i 10minuter tills hon började gallskrika igen. Upp med henne o hon sprang omkring ist. Om varven så blev hon ilsken o bara skrek rakt ut. Tillslut så fick jag lite bråttom så jag rusar in på toaletten o ska öppna dörren när jag hör "doink" så står eller stod Molly utanför dörren så dörren slog i hennes napp. Men hon överlevde o skrattade sen! Lika mysigt som det är att ha dom en stund o gulla o gosa o mata lika härligt är det att bara kunna dumpa över när dom börjar gallskrika o krångla!

Bussresan hem gick som en dans på rosor!

SKRIVET: 2009-07-07, kl 19:05:21 | PUBLICERAT I: Vardagen

Trådlöst

VIsst är det bekvämt med trådlösa saker o grejor???
Men varför i hela jävla helvete funkar dom inte som dom ska göra då???
Har på jobbet en trådlös mus. Mmmm jättebekvämt, slipper sladden o kan ha den
överallt på skrivbordet. Jättebra. Men varför strejkar den alltid för? Varför är den inte
där där jag pekar???? Får slå den jäveln i bordet o inte funkar det bättre för det inte.
Nä nä, hur bra som helst med trådlöst.
Nä, tacka vet jag sladdar!!!!

SKRIVET: 2009-07-06, kl 19:21:26 | PUBLICERAT I: Vardagen

Farväl

Idag har vi varit o tagit ett sista farväl av Eddie. Det var fint o väldigt väldigt ledsamt.
Som jag har sagt så många gånger innan så kände jag inte den Eddie som han
var idag, jag kände den lilla Eddie, när han satt i timmar utanför dörren o
skickade kärleksbrev genom brevlådan till mig...den lilla oförstörda Eddie kände jag.
Det var verkligen ingen kul eftermiddag med det känndes som om den behövdes.

Tänk va fort allting bara kan förändras. Det krävs inte mycket för att allt man håller kärt
bara ska försvinna från en, bara falla mellan fingrana, så puts så är dom väck.
 Man ska ta hand om dom man håller kära o visa vad man tycker om dom.
Man vet aldig hur länge man är kvar i livet eller ens kära är kvar hos oss.
Vi har bara dom till låns..vi är bara till låns här..när han där uppe känner för
det så kommer han att plocka upp oss..

SKRIVET: 2009-07-05, kl 22:05:38 | PUBLICERAT I: Vardagen

Helgen som gick

Fick lite bilder från eme nu från helgen som gick! Jag låter dom tala för sig själva...

       

   

Jaaa, det här var vår härliga helg!!

SKRIVET: 2009-07-05, kl 19:34:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

4 Meningar!!!!

Satt här o tänkte o kom på att jag har inte fört ett endaste normalt samtal med ngn idag.
Allt jag har sagt idag har varit

-Ursäkta var hittar jag kronärtkockan?
-Tack.

Sen när jag skulle betala
-Hej
-Tack.


Man kan ju inte anlkaga mig för att ha behov av att prata med ngn!!

SKRIVET: 2009-07-05, kl 16:16:12 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ett tag sedan..

Här har det verkligen inte hänt något på ett bra tag ser jag! Konstigt att man måste göra allt själv!!!

Jaha vad har då hänt kan man fråga sig..kommer inte ihåg när jag skrev senast. Men jag o Eme var i allafall en tur i Sthlm i maj, och sen midsommar spenderades ute i Sthlms skärgård! Helt underbart!

Helgen som gick var fantastiskt! I fredags så hade F killträff hemma så Eme o jag åkte till Lomma beach. Köpte med oss sallad o låg o pratade i timmar o tittade på vattnet o bara mös!
Så ligger vi o pratar om ngt, kommer inte exakt ihåg hur det började med det var att man inte riktgikt berättade var man bodde.
- Ja, jag bor ju på Turning Torso men ska du ta taxi hit så får du säga Värhemstorget!
Ha ha som vi skrattade! Förstår att ni inte tycker att det låter speciellt roligt men vi  hade skitkul åt det i allafall!!!

Igår så var jag o Eme på handikappsbadet. Låg o solade o snackade i ett par timmar sen så åkte vi till Östran för att titta på pojkarna som spelade fotboll i 40graders värme!! Sen åkte Fredrik, Eme, Johan o jag tillbaka till handikappsbadet o tog ett litet dopp innan vi begav oss hem igen. Igår kväll så var jag o Eme hembjudna till Nadjas kompis. Trötta o slitna o brända gav vi oss dit. Eme åkte hem när vi andra begav oss upp i stan. Tror jag var hemma igen kl2 så det blev ingen stora rundan här inte. Kom fram till att det är inte så kul att festa om man har legat på stranden hela dagen. Man är ju fan inte människa på kvällen, allt man vill är ju bara att sova!! Eller i allafall ta det lungt med en film, lite spel o grillning. Men inte bege sig ut i festnatten i allafall! Det är man för gammal för :=)

Idag har jag inte gjort många knop heller, var nere o handlade till middagen, chickenwings o en sallad på kronärtskocka o melon blir det ikväll. Hoppas att det kommer till att smaka!

   Ja, blev visst inte så många foto från vår sthlms resa:(


Imorgon är det begravning. Eddie ska begravas. Ska ha cermonin på Stadion... Jobbig dag. Trots att jag inte kännde den Eddie som han var i dagsläget så kännde jag ändå den Eddie som jag lekte med för många år sedan. Så vi ska gå dit o säga hejdå till honom....