SKRIVET: 2010-12-24, kl 11:58:58 | PUBLICERAT I: Vardagen

God jul!

Julafton! Snön ligger vit på marken o det är -4 grader ute. Idag blir det lite julmys hos mamma o göran o imorgon blir det julfirande med eme, fredde, o görans barn o barnbarn. Julen tar aldrig slut känns det som.
Igår skulle vi fira jul hos farmor o farfar. Jag o eme lyckades ta oss dit men pappa lyckades inte. Han stod o väntade på bussen i två timmar o ingen kom o inga taxibilar var lediga heller. Blev en väldigt konstig lillejulafton. Till och med farfar var bekymrad: "Då kommer inte min lille påg idag...." Så efter lite middag o mys hos farmor o farfar skulle vi ta oss till Segevång. Gick till en busshållplats men ingen buss kom där. Vi funderade på att gå till pappa. Men efter en promenad på 15min genom Höja så kom vi till en buss som kunde ta oss en bit, sen en buss till Värnhem o efter det en buss till Segevång. Denna resa tog 1 timme. Helt galet att allt står stilla bara för att snön ligger vit på marken. Så efter många om o men så kom vi äntligen hem till pappsi o kunde ge honom sina julklappar. Han blev överlycklig, så härligt att se =)
Igår kom eme hit o jag skulle tvätta, för att ta oss till tvättstugan var vi tvugna att skotta oss fram till den andra dörren på gården. Det låg säkert 40cm snö. O nästa gång vi skulle gå ner så hade det säkert kommit 5cm till....
Nu ska jag snart gå o göra mig klar för att bege mig hem till mamma o göran på lite mys.
Men jag måste ju faktiskt erkänna att jag längtar tills imorgon då jag även får öppna lite paket.....! =)