SKRIVET: 2007-02-28, kl 11:12:15 | PUBLICERAT I: Vardagen

Mary Kay

Igår var det träff hemma hos Kicki med Mary Kay. Ett företag som säljer hudvårdsprodukter. Jag trodde att kvinnan som var där skulle dö när det blev min tur att berätta om hur jag vårdade mitt ansikte, "med tvål o vatten o sedan smörjer jag in det med vaselinkräm" sa jag. (Inte sådan vaselin i burk utan lotion). Jätte bra tycker jag men hon tyckte ju inte det så hon lurade på mig en ansiktstvätt och fuktighetskräm. Och ska jag vara helt ärlig så känns det ganska så skönt med fuktighetskrämen. Så något gott förde hon med sig...samt att jag belv ännu pankare än vad jag redan var.....

På lördag bär det av hem till Segevång för att göra vid håret (på tiden må jag säga!) sen förhoppningsvis till den nya lägenheten med pappa så han får se vad han har framför sig :) kvällen blir det middag hos Kicki o på söndag kommer lillsyster Såfi hem till mig på mat och film, ska bli jättekul att träffa henne!!! Senast hon var hemma så var jag lite bakis men det ska jag itne vara nu!!!!

Ha det gött

SKRIVET: 2007-02-26, kl 11:27:30 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lugn helg

Helgen har varit lugn och skön. Tjejmiddag hos Kathy i fredags med filippinsk kyckling och hallonpaj med vaniljkräm! Underbart gott!! Sen var vi på en bar som vikarierade som fritidsgård, bara en massa skrikiga 18-åringar som rumlade runt. Gick en sväng till Metro sedan. I lördags var det då jobb, inte så mycket att göra. Sen var jag i staden med mamma, moster Pia och syster Emelie och skulle handla 1-års present. Skulle ha tag på en bok, Prinsessboken, inte den lättaste boken att få tag i måste jag säga. Med min underbara stora fantasi så fick jag nästan utbrott då jag itne visste vad jag skulle köpa till flickan, slutade med tre böcker och badpolare!!! Det gick hem hos det lilla livet i alla fall! Så då blev jag nöjd med! Kvällen bjöd på schlager hemma i soffan hos mamma. Ibland kan man undra vem det är som väljer ut låtarna som ska vara med, vissa låtar är ju helt katastrofala.

Om 33 dagar ska jag ta mitt pick o pack o bege mig från Lugnet....lite ledsamt faktiskt men man måste börja om på nytt...

Pussen o kramen

SKRIVET: 2007-02-22, kl 11:20:36 | PUBLICERAT I: Vardagen

Kaos

Kaos kaos kaos....tänk att allt bara kan stå helt stilla för snön har kommit. Men ifos det är ju ganska mycket som har kommit. Is på gatorna och ingen har skottat undan den snö som har kommit. Kom knappt in igår kväll när jag kom hem från Anna o Morgan, kom knappt till dörren heller, blåste och snöade jättemycket, håll på att dra i backen tre gånger.. Imorse började det ringa kl 07 då var fyra arbetskamrater insnöade och två är lediga, så kvar blev det tre tappra Malmöbor som gav sig ut och pulserade genom snön!

Hade velat stanna hemma i sängen o gosa ner mig under täcket med en bra bok o ligga där tills allt försvinner!

SKRIVET: 2007-02-19, kl 10:16:42 | PUBLICERAT I: Vardagen

Inget speciellt

Helgen ja.....sjuk o dålig inget kul alls. Lördagen spenderade jag hemma i mammas soffa och söndagen spendarade jag i Kathys kök!!

Var inne på Aftonbladet o kollade runt lite, "Bästa stilen" var det något som hette, man skulle skicka in bilder på sig själv o beskriva vad man hade på sig..pinsamt värre!!!!!!!!!!!

Har fått hem fåtöljen....skit stor o inte så snygg längre faktiskt...

SKRIVET: 2007-02-16, kl 16:17:14 | PUBLICERAT I: Vardagen

1 April

Så där ja, då var det klart!! Den 1 april flyttar jag till Caroli City (inte i Caroli huset utan ngn gata bakom) o det ska bli så skönt att få en mindre lägenhet och komma igång med livet!!!!! Måste måla o greja lite, inte så snyggt med grått o gammelrosa överallt...det är sådana små saker man får ta! Kanske ta o anordna en målar helg för mina vänner....hi hi hi!! Nä pappsi får nog ta det den här gången, var ju inte så länge sedan jag målade den gamla!

Helgen blir nog lugn, ska jobba imorgon men man vet aldrig vad man får för sig!!

Pussen o kramen

SKRIVET: 2007-02-06, kl 14:42:20 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ja..

Så där ja...då var det slut...nu har vännen flyttat o lägenheten är tom...känns övergiven och det bara ekar i rummen...men men...ska ju inte bo där så länge till om jag själv får bestämma. Var och köpte ett soffbord igår...tycket att det var fint..så nu ser det inte så tomt ut! Ikea är bäst, billigt och bra och fina möbler tycker jag! Lätta att skruva ihop!! I like!!!!

Helgen bjöd då på lite flytt..fick tillbaka sängen utav pappsi, besök på Sopstationen och en antik affär, fy fan va mycket skit det finns och tänk att folk köper det. Helt otroligt! Lördagskvällen bjöd på 25-års fest hos Cindy, jätte trevligt! Söndagen var ganska lugn, tvättade o besökte Alex i hans lägenhet, en fin liten tvåa.

Vaknade i morse...och visst var det snö ute...inget kul alls! Trodde att det var över nu, men tji fick jag!!

Ska hem o koppla in telefonen ikväll...får se hur det går om jag lyckas!!

Pussen o kramen