SKRIVET: 2007-10-21, kl 18:07:39 | PUBLICERAT I: Vardagen

26

Så där ja, var ett bra tag sedan senast jag skrev ngt... Vet inte vad som har hänt sen sist. Jo visst ja, det var ju sexparty hemma hos mig, det var jättetrevligt. Hur många leksaker som helst att kolla o klämma på! Ett besök i Stockholm med Emely o Jessika blev det, körde upp med lilla Asta. Det gick bra men det var jävligt drygt.
Kul att träffa Sofie igen o se hur hon bor o träffa Kalle. Sen kom hon ner för ngn helg sedan, jättekuligt! Jag har lyckats gå på 2st pencilinkurer under oktober månad...avsluta en o igång med nästa direkt igen! Så det har varit en lugn o skön månad...trots 3 läkarbesök...

Imorgon fyller jag år...känns inte som om det var ett år sedan sist men tiden går fort!! Synd att jag inte hänger med bara!! :) Fick en dator av pappsi...jätte jätte snällt...önskade mig bidrag till en men där stod han med den i famnen!! Så då ska jag bara lära mig den så jag fattar hur allt fungerar...håller på att lära mig min nya telefon med...mkt tekniskt på en gång inte bra för Elins lilla hjärna! Men annars så flyter allt på som det här i mitt lilla liv!!

Puss