SKRIVET: 2008-09-22, kl 21:20:56 | PUBLICERAT I: Vardagen

Tycker om båda

Ja då har man överlevt ännu ett fylleslag. Jag förstår inte varför man utsätter kroppen för det. När ska man lära sig att dricka med måtta i allafall? Kan någon lära mig det? Nä, för alla andra stollar dricker lika illa som jag. Kan ingen lära sig att dricka med måtta o lära ut trixet? Det var i allafall inget ölspel för då hade inte lilla Elin (Irene) kommit från Lundavägen i allafall, så säker är jag på det. Men kul hade man o det är väl det som räknas även om det tog en 26h timmar från det man gick hemifrån till man kom tillbaka. Men trevligt var det. Gjorde inget annat i söndags än att gick från den ena soffan till den andre till den tredje.

Idag har jag haft datalektion med John. Lärt mig att föra över från C till D. Trodde att han skulle strypa mig genom datorn men det gick bra. Så då har vi lärt oss ngt nytt idag. Man lär sig så länge man lever.

Imorgon bär det av till Stockholm för förberedande inför diamantgraderingskursen i London. Det ska bli kul. Sen en 4dagars semester med Sofie. Ska bli jättemysigt att träffa henne igen o så länge.

Ibland blir jag lite rädd för mig själv. Det känns som om man är två människor. En Elin på jobbet som sköter sina sysslor o allt vad det heter o sen när klockan blir 17.00 fredagkväll så kommer helt plötsligt en annan Elin på besök. Vet inte riktgit vem av dom som jag tycker bäst om. Elin på jobb är kanske lite tråkigt, men den andre Elin är ju helt galen. Henne blir jag lite rädd för. Tur man har sina vänner som tar hand om en, även om inte alkoholen är inblandad.

Lite bilder från lördagen.....inga förklaringar kan ges.

        

       

 

 På den här bilden händer det ganska mkt, herr Strand tittar surt in i kamera, Danne ser ut som om han ska kräka o Fredde lägger en hjälpande hand på hans axel.....eller ngt liknande....

Vid närmare eftertanke så tycker jag om båda mina Elinar, den ansvarsfulle och den som släpper på alla hämningar, som bjuder på sig själv :)

SKRIVET: 2008-09-20, kl 12:43:13 | PUBLICERAT I: Vardagen

Flugor...

Måndagkväll:  2 flugor

Tisdagmorgon: Tar död på 2 flugor i köket. Rullar upp rullgardinen i sovrummet, 3 flugor.

Tisdagkväll: Lyckas ta död på 2 flugor.

Onsdagmorgon:   4  flugor

Onsdagkväll:  Är inte hemma, kan inte döda

Torsdagmorgon:  5 flugor

Torsdagkväll: Dödar 3 flugor

Fredagmorgon: 3 flugor

Fredagkväll: Inte hemma, inget dödande

Lördagmorgon: Dödar 1 fluga, somnar om

Lördageftermiddag: Dödar 4 flugor

Jag vet inte riktigt hur det går ihop, förökar dom sig o föder stora jävla flugbebisar eller??
Men nu ska dom jävlarna verkligen vara borta från mitt hem, nu ska ingen surra i mitt öra eller
i fönstert o väcka mig!

Nu är dom döda dom jävlarna!!

   Fulefan!!

SKRIVET: 2008-09-20, kl 00:19:53 | PUBLICERAT I: Vardagen

Så här kul har jag en fredagskväll... :(

Okej, var inne på Emes sida o såg att hon hade en massa fula ungar. O mina blir då inte detsto sötare ska jag be att få tala om..



Jag och Orlando Bloom får dock inga söta ungar, ser ju inte ut som en bebis, liknar ju en femåring.





Jag och Justin ska nog heller inte har barn..trots att han är ganska så fin..




Och det här med Patrick Dempsey, ja jo hade kanske funkat.




Jag o Adam Brady får ngt konstigt, men den ända som liknar en bebis i allafall.




Det här liknar mer en onda dockan tycker jag så jag o Wentworth Miller ska nog inte nuppa. Men han är ganska så fin han med..




O det här vill jag inte prata om, Keith Urban.



Christian Bale bebis...nä tack.



Ja, det här förstår jag mig verkligen inte på. Richard Gere, jag och Orlando Bloom får en likadan 5 åring.

Nä, jag tror nog att det får bli Patrick Dempsey. Men han är ju ganska upptagen, har väl tvillingar eller ngt, så jag lägger nog ner det hela. Har nog inga bra gener till det här med bebisar!

SKRIVET: 2008-09-18, kl 18:51:48 | PUBLICERAT I: Vardagen

Emelie, min!

Emelie, Eme, Ems är min syster. Hon är världens bästa syster man kan ha. Hon tar hand om mig i vått o tortt. Hon finns alltid där för mig när jag behöver henne. Är jag arg gör hon mig på bättre humör, är jag ledsen så gör hon mig glad. Är jag full gör hon mig fullare. (Vet inte riktgit om det är bra men i allafall) Hon tar alltid hand om mig o det älskar jag henne för. För några år sedan var jag nära på att förlora henne, men hon var starkare än vi alla trodde. Det var inte hennes tur och det bevisade hon. Vet inte vad jag hade gjort om jag hade förlorat henne. Vet inte hur jag hade varit som människa om inte hon hade funnits. Hon gör mig till en bra människa. Hon kan vara barsk o lite taskig ibland utan att hon vet om att det sårar mig, men säger jag till henne så blir hon snäll igen o säger att hon ska försöka tänka på det som hon gör o säger. O det har hon lyckats med, var länge sen jag blev ledsen på henne. Men hur ska man kunna bli det, titta bara på henne!!




Var hemma hos henne idag på min lunch. Hon är alltid så söt när hon är hemma o lullar runt. Idag mötte hon mig i Fredriks mjukisbyxor o tjocktröja o håret stod åt alla håll o kanter o hon såg inte klok ut. Men hon var ändå söt, min lilla Emelie! Vet inte vad jag vill komma med det här, men ja.

SKRIVET: 2008-09-18, kl 12:30:49 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vet ej

Johan, jag vet inte! Men vi ses på lördag. Får vi se vem som blir snyggast!

SKRIVET: 2008-09-17, kl 18:08:52 | PUBLICERAT I: Vardagen

Va bra

Johan,  va bra! Då ses vi på Lundavägen på lördag!!

SKRIVET: 2008-09-16, kl 20:03:33 | PUBLICERAT I: Vardagen

Festa?

Johan, ska vi ta o festa till helgen då????

SKRIVET: 2008-09-16, kl 20:01:59 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bövelen

Fy bövelen va kallt det är här hemma!
Kan man dra av värmeljusen på hyresavin??

SKRIVET: 2008-09-15, kl 20:58:33 | PUBLICERAT I: Vardagen

Duktigt Flinkan

Måndagkväll! Har överlevt ännu en helg! Fredags var det Wii o SingStar på Lundavägen i lördags var det tillställning här hemma. God mat, god dricka o underbart sällskap! Sen bar det av till Lilla T o Centliliter o Gram o sen till Swing Inn. Det var så kul att vara ute med Kicki igen att jag inte ville att kvällen skulle ta slut!!!

Söndagen blev det en liten promenad o sen  soffan o sen i Limhamns idrottshall med bandy.

Idag har jag däretmot varit jätteduktig om jag får säga det själv!! Tog min lilla stålfarfar o cyklade till Pildammsparken o sprang. Jag sprang. Tordde jag skulle dö på kuppen men jag klarade av det faktiskt. Känndes oerhört skönt efteråt.

Nu sitter jag påklädd i soffan med 17 stearinljus o försöker få upp värmen i lägenheten. Var bara 17grader när jag vaknade imorse. Måste nog ta tag i det tror jag, ringa hyresvärden.

God natt!

SKRIVET: 2008-09-12, kl 18:04:44 | PUBLICERAT I: Vardagen

Har vi gjort ngt?

Nyss hemkommen från jobbet,. Har varit en väldigt seg vecka, inte så mkt att göra. Igår kom jag på den briljanta idén att städa i det "hemliga rummet". Ja o där satt jag igår från kl 9 till kl kl16. Trodde inte att jag skulle överleva men det gjorde jag tydligen.

Helgen som var tillbringades i Tylösand på Per Gessels SPA! Det var jättefint o jättestort. Helt underbart att bara gå runt i bikini o badrock en helg. Fick ansiktsbehandling. Var underbart. Var nog mer full än jag var nykter under den helgen. Men men det är ju sånt som händer. Nu är det över o vi får blicka frammåt mot dom kommande helgerna.

Sitter nu i soffan o väntar på att cykla hem till Eme o Fredde på Wiikväll. Dom har bjudit Nettan, Thomas, Peller o lilla mig. Det ska bli trevligt. Imorgon ska Kicki ha tjejmiddag här hemma. Kul att man var bjuden! Det ska bli trevligt att träffa töserna igen var ett bra tag sedan sist.

Idag på lunchen så var jag hemma hos Eme o åt pasta. Det var jättetrevligt. Satt o pratade o så där så säger hon "Jag saknar Göteborgaren o Finnen lite" "Ja, det gör jag med. Var länge sen vi träffade dom" "Ja...men det var ju iofs bara 2v sen" Vi kom fram till att vi har nog gjort dom ngt. Måste ha varit ngt som hände senast när vi sågs. När vi festade då Fredde inte var hemma. Men vad vet vi inte. Men dom vill inte leka med oss längre.

Nu börjar jag bli hungrig ska se vad vi hittar!

Ikväll ska jag spöa dom i bowling!!!

SKRIVET: 2008-09-03, kl 20:38:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

Inget hår...

Ja! Nu har jag då tagit o gjort det. Eller inte jag men Cindy. Cindy har klippt av mig håret! Lite ovant men jag vänjer mig nog vid det om inte så är det väl bara till att ta det som det är. Aja får se hur jag kan hantera mitt nya hår. Hennes arbetskamrat vill klippa sig kort men hennes argument till att inte göra det var "Att då kommer jag inte till att få ngr ragg!" Men det behöver inte jag oroa mig för, för dom hade jag inte innan heller! Ha ha ha!!! Kul att ha det som argument för att man inte ska klippa sig. Hennes charm o personlighet sitter väl inte i håret?

SKRIVET: 2008-09-01, kl 19:46:01 | PUBLICERAT I: Vardagen

Slörp..

Så där ja, då är man väl vid sina sinnesfulla bruk så gott som man kan vara efter helgens bravader!
Jag o Eme skulle spela PS2 i lördags o dricka lite vin, var hos henne vid 2025 kl2145 var jag hemma igen o gick o la mig, så mkt med vår mysfredag. I lördags var det jobb o sen så hem t Eme direkt. Jenny kom i tid (söt o fin i nyfrisserat hår!), kl18 o då högg vi in på kräftorna! Mmm gott!

     

Vi hade lite tjejkväll innnan pojkarna kom till oss! Vi drack en massa med goda drinkar och sjöng Sing Star för full hals o sen så fick Jenny för sig att vi skulle dansa disko. Så sagt o gjort så dansade vi disko! Jag hann även med en runda golf på Wii.

       



Sen kom pojkarna o gjorde oss sällskap. O med deras sällskap så kom fick oxå ölspelet vara med o festa! O när vi spelar det så vet vi ju alla hur det brukar sluta....det började i allafall med att Johan o Jimmy prövade om kortleken kunde fastna i ansiktet på dom..

      

Niklas, Ola "bandola pissa o spola", Hårdrocks Peter och Peter "Johnny Takters son" Takter kom med!
Så det blev full rulle på Lundavägen!

Det slutade med att vi hamnade på KB ef att ha varit o kollat in kön på Slagt som vi genast bestämmde oss för att inte stå i. KB var helt okej! Träffade Gandalf gjorde vi med.

Ja som ni vet så slutade det inte så bra, men kul hade vi!!