SKRIVET: 2008-08-31, kl 22:08:20 | PUBLICERAT I: Vardagen

Varför?

Varför? Varför ska man utsätta kroppen o huvudet för ngt som är kul i ngr timmar o sen så får man ligga en hel dag i soffan o inte kunna eller våga röra sig? Varför gör man så? Varför tappar man vissa delar utav kvällen, varför kommer inte huvudet ihåg allt som skedde? Kommer ihåg att jag går hem m johan o niklas, en jävla omväg kändes det som men det var bara till att trava på, kommer innanför dörren o sen nästa minne är att jag vaknar kl 10. Märker att jag har varit så duktig att ta ut linserna o tvättat ansiktet o till o med har rullat ner. Somnar om, vaknar halv ett, förflyttar mig till soffan o sen ligger o glor på tv´n som en idiot, somnar lite till, får ork att gå hem till Eme o äta pizza o sen soffan igen. Varför?
Inte lönt att säga "aldrig mer" för jag vet att nästa helg är det samma visa igen. Att man aldrig lär sig. Men men, lever bara en gång varför inte göra det bästa utav det även om det kanske inte behöver innehålla alkoholhaltiga drycker varje gång!

SKRIVET: 2008-08-27, kl 21:42:09 | PUBLICERAT I: Vardagen

Damm..

Kom hem ef jobbet o kände att jag var ttvungen att dammsuga. Så ut med åbäket o började. Den protesterar o vill inte suga mera. (Byte påse för ca2månader sedan, så den kunde det inte vara) Öppna det där locket o kollade, inte problem där inte. Av med röret o då suger den hur bra som helst, På med röret o den skiter i det. Förstår självklart att det är stopp i röret. Har inte orken att dela på röret o huvudet, är lite svag tydligen eller så satt det skithårt. Dammsuger så gott det går. Sohpia kommer o vi står i köket o snackar o bertättar mitt lilla dammsugar probolem för henne. Hon tar ut röret o får av huvudet på dammsugaren el vad det heter. O den synen var verkligen inte mysig.....en massa äkligt hår blandat med damm..... Tror fan att den har protesterat nu två gånger när jag har dammsugat. Men nästa gång så suger den nog som bara den! Ska dammsuga med glädje nästa gång!!!

SKRIVET: 2008-08-24, kl 22:04:09 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bandy

Brr känns att hösten är på väg. Är ganska kyligt här hemma, men det är väl bara till att börja vänja sig för kylan. Ska nog ta inhandla en filt som jag kan ha över mig när jag sussar, fryser ju som ett djur när jag går o lägger mig. Ska även ta o köpa en tvbänk o rullgardiner sen så har jag nog fått iordning här hemma. Förutom köket då.
Ikväll har vi varit o tittat på när Fredde spelade bandy. Möttes av två pigga människor pp o louise o två mindre eller bakfulla människor johan o jimmy. Att dom orkar. Freddes lag vann med 7-2, duktiga pojkar. Bandyn var ganska okej att titta på idag faktiskt, inte alls så långtråkigt som i våras. Men det kommer kanske.

SKRIVET: 2008-08-24, kl 13:05:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

Margarita

Då var ännu en vecka avslutad. Söndag idag o jobb imorgon! Lagade scones innan idag, gick inte så bra, skulle ta halva satsen o det började ju ganska bra tills jag häller i bakpulver o tar lika mkt som man ska ha till hela...men men. Det är inte lätt att baka i gasugn. Bara så att ni vet!

I torsdags skulle min mamma (eller vår, min o emes) mamma se Lasse Stefanz på Dansebanan. Det var en upplevelse i sig må jag säga. Undrar var alla dessa Bina´s håller till resten av året? O tur är väl det att man inte stöter på dom varje vecka. Det var jeans uppe i armhålerna, jeansjacka från 1900 frös ihjäl o magväska.....ja ni förstår ju själva. O när dom tittade på en känndes det som om dom skulle hoppa fram o strypa en. Ja ja, tur att dom kommer ut på permission en gång om året!
I fredags så var det då samling uppe i stan kl18. Då intogs oxå den första ölen på tom mage o sen toaletten 2ggr på en halvtimme. Har nu lärt mig att man inte ska dricka öl om man inte har nära till en toalett o att det inte ska vara ngn kö. Emes arbetskamrater är ju en liga för sig. Jag o Jenny mötte upp pojkarna o skulle se Familjen. (Innan dess så frågar Emes arbetskamrat Madame Solo vad vi ska se. "Familjen" svarar eme "Naj naj dom har redan sjugit. Mamma pappa barn kl 18" "Nä men det är inte en sån familj, dom heter bara Familjen" försöker eme) Eme dyker aldrig upp. Messar henne o då sitter tösen på C&G o dricker champagne. Okeeeej. Slutar i allafall med att vi alla sitter där o dricker drinkar med olika färger på o snackar o har kul. Varken jag eller eme hade käkat sen lunch så vi tänkte ta ngt att äta där. Kollar menyn o eme säger "fan va dyrt det är" ja för att bara ha ngt som skulle fylla magen så kanske det intae var så kul att betala 200kr för en rätt så vi fortsatte att dricka ist. En margarita hade eme beställt o det var nog det äkligaste jag har druckit i hela mitt liv. Kunde lika gärna ha fått ett dricksglas med tequila direkt o ett saltkar! Tvi! Tösen har tjatat om den här drinken nu hela sommaren att den skulle vara så god o jag hade ju sett framemot att få smaka den här upplevelsen som hon har pratat om, men nä tack! I alla fall så skulle Johan se en show kl23 på stortorget med en massa kuber som lös upp i takt med musiken., ganska häfigt men kanske inte en hel timme så vi andra gick o drack öl ist. Det hela slutar på Slagt o att jag är hemma kl 13 dagen efter.
Med andra ord så var det en väldigt kul o trevlig kväll!!

Igår gjordes det inte många knop. PP o Louise hade fest o det var ganska avslaget tyckte jag. Alla var trötta o sega. Hemme igen kl 24 vilket var väldigt skönt, däckade direkt!

Idag ska mamma bjuda på middag, köttbullar sås o potatis ska bli så gott!!!!

Har kommti över lite bilder från lördagen den 9/8 när vi hamnade hemma hos Danne o folket var ganska berusade redan kl22 när dom kom!!

      

 

När kvällen o även spriten började lida mot sitt slut så hittade min älskade Emelie en fin utstyrsel......



Hon är söt hon min lillasyster. Hon bjuder på sig själv, jag älskar hennne!

Ja då är det bara till att ta tag i denna veckan med o jobba mot helgen! Jobba på lördag o sen så middag hos Eme!

Puss

SKRIVET: 2008-08-20, kl 21:55:15 | PUBLICERAT I: Vardagen

Mmm..

Finns det någon underbarare (?) känsla än att vara nyduschad,
ren pyjamas o krypa ner i en renbäddad säng? Skulle inte tro det.
Känner mig så tillfreds med denna känsla som jag snart
kommer till att känna, ska bli så underbart!
I like!



God natt

SKRIVET: 2008-08-19, kl 19:45:24 | PUBLICERAT I: Vardagen

Parasit

Jag blir så förbannad på mig själv. Varför ska jag läsa den där förbannade äkliga räliga BB´s jävla blogg????
Va fan bryr jag mig om vad hon har på sig, att hon inte hinner käka lunch, att den lilla bebisen ska ha ett egen tvpogramm, att hon måste anställa ngn jävla assistent som ska hålla reda på henne? Hennes förldrar kanske hade kunnat ta tag i henne ist för att hon ska trycka ner ngn stackars människa som avgudar henne. Va bryr jag mig om hennes jävla pojkvän nils som bloggar? O vem fan kan tycka att människan är söt???? Hon ser ju inte klok ut.
O för bövelen, varför kan jag inte sluta läsa den där jävla bloggen??? Jag störmig så jävla mkt varje gång jag går in p dne.

SKRIVET: 2008-08-13, kl 19:06:53 | PUBLICERAT I: Vardagen

Förstår du vad jag säger?

Ja då sitter man här mätt o trött o tvätten väntar nere i tvättrummet. Duschen kallar o sängen vill ha rena sängkläder. Usch ja, jag orkar då inte mera men men.
Då har man jobbat nu i tre veckor o det har gått ganska snabbt.
Helgen som gick mös jag o Eme i fredags. Hon bjöd hem på mat o tvspel. Kommer dit vid fem o är vrålhungrig, då sitter sköna helena i soffan med pyjamans o glor. "Jaha vad ska vi äta?" säger hon. "Trodde att du hade fixat mat" svarade jag. Men det hade hon ju inte gjort. Så det blev hamburgare på BK, inte det godaste kanske, För stunden var det gott men sen när man har svalt sista tuggan så undrar man "varför åt jag detta" oxå mår man lite illa. Satte tänderna i Sing Star o det lät förjävligt. Inte bara för att det brukar låta bra men nu lät det inget vidare. Tur att Freddo var på brölopp :) Så sitter hon i soffan o tänker "jag som trodde att vi skulle äta en skitgod middag o mysa lite granne" "ja det trodde jag med, trodde att du skulle ha maten inhandlad så det bara var till att laga det" "men du skulle ju komma på vad vi skulle äta o det gjorde du ju inte". Nä det gjorde jag ju inte.

Lördags blev det jobb o sen så kom Jenny, Peter o Jimmy hit. Satt här i 2h tror jag sen ringer  eme o säger att dom är på väg från arlöv, taxin kommer om 10min. Hon pratar med jenny o hon frågar jenny om hon fårstår vad hon säger, jenny säger "ja jag förstår dig emelie" "ja bra". Sen ringer tösen mig o ger mig adressen "det är med L inte ngt annat" "Ja med L" "Du försår?" "Ja jag fattar" Vi väntar snällt här hemma i 20min o sen så beställer vi taxi. När vi kommer till slutstationen så är dom inte där!!! Den första taxin kom inte o när dom väl kommer så ranglar allar fyra ut, eme, fredde, danne o tobbe. Så förklaringen till att eme frågade jenny o mig om vi förstod henne var nog att eme försökte förklara för sig själv!
Söndagen blev i sängen o sen pizza o fotboll. Fan va dåliga malmö är. Tvi!

Emelie träffade föresten Peter Takter i lördags. Här är ett samtal mellan dom

E-Ha ha är du bror till Johnny Takter?
P-Nä han är min pappa.
E-Din pappa? DU skojar?
P-Nä han är min pappa.
E-Fan va coolt att din pappa är Johnny Takter.
P-Mmmm.....

Sen kommer hon rusandes till mig
Em-Elin elin, vet du om att Peter Takters pappa är Johnny Takter???
El-Ja det vet jag om.
Em-Fan va coolt!!! Jag måste fixa autograf till Göran! Tror du han kan fixa det?

Ja jo det var den helgen det! Får se vad som händer denna helgen!

SKRIVET: 2008-08-07, kl 19:19:56 | PUBLICERAT I: Vardagen

En bild säger med än 1000 ord.....

   

 

SKRIVET: 2008-08-05, kl 20:37:07 | PUBLICERAT I: Vardagen

Djävulen

Hon har blivet tagen. Eme har blivet tagen av djävulen... Djävulen heter WoW. Pratade med henne innan idag o frågade om vi skulle spela lite Wii o leka ikväll. "Ja kom du men jag ska nog wowa" "Hela kvällen?" "Ja, antagligen" Okej så kul är hon nu för tiden ja. Vet inte riktigt om jag ska beskylla Johan eller Fredde. Men Fredde spelade ngn annat innan på semestern, så jag tror nog att det är Johans fel faktiskt. Djävulen har tagit min syster ifrån mig.