SKRIVET: 2010-04-27, kl 19:04:32 | PUBLICERAT I: Vardagen

Jag, Irene o Britt åt kassler idag! Sen di...

img_0093 (MMS)

Jag, Irene o Britt åt kassler idag! Sen diskade Britt o jag hoppade in i duschen o snart ska Irene få sätta sig framför datorn en stund!!

SKRIVET: 2010-04-22, kl 16:27:16 | PUBLICERAT I: Vardagen

Det kliade lite i mina fingrar när jag såg...

img_0090 (MMS)

Det kliade lite i mina fingrar när jag såg dessa... Men Britt sa: NEJ!! Det var klokt.

SKRIVET: 2010-04-18, kl 19:01:38 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ska man kanske ta o köpa sig en husvagn så...

img_0071 (MMS)

Ska man kanske ta o köpa sig en husvagn så här till våren?

SKRIVET: 2010-04-18, kl 18:55:44 | PUBLICERAT I: Vardagen

Duktig flicka

Nu har mina middagsgäster gått hem till sin lilla vrå! Det lagades Flygande Jakob o vi åt med god aptit.

Denna helgen har jag faktiskt varit duktig om jag får säga det själv=) Igår jobbade jag, sen upp i stan o handlade doppresent till lilla Emilia som ska döpas på söndag. Sen var det dax för mina kläder att bli rena. Sen så städade jag faktiskt kylskåpet med. Så nu är där skinande rent! Klockan halv elva stupade jag i säng. Det var helt underbart!!! Idag vaknade jag klockan nio upp o mornade mig lite grann. Sen så var det fönsterna som krävde min uppmärksamhet. Så dom blev rena o fina. Eller fina o fina, dom blev bättre än vad dom var innan i allafall =) Jag ser till och med ut genom mitt storarumsfönster för tillfället. Sen så fick sig mina blommor en dusch med, dom var ganska så dammiga. Sen har jag bytt gardiner med. Vill köpa nya ljusa gardiner till storarummet, får se vad hemtex har att erbjuda när jag har fått lön. Dom har ju nästan alltid bra rea på det där stället o det gillar vi!!

I torsdags var jag o hälsade på Anna, Morgan, Ville o lilla Emilia. Så stora dom har bilvet o helt underbara små barn. I fredags var jag o hälsade på Kicki, Robert o Molly. Även denna lilla charmiga bestämda dam har blivet stor. Älskar att duscha gör hon med o hon sitter då inte ner i badkaret utan står med duschmunstycket tätt tryckt mot halsen så vattnet rinner ner över sig. Helt underbar!! O snart kommer det en till lillen flickunge till famlijen. Ska bli kul att träffa det nya tillskottet!! Nu ska jag bara ta mig i kragen o häsla på Netta, Martin, Theo o Liam med innan dom blir för stora.

Vår semester till sommaren är betald nu!!!! Så RHODOS here we come!!! Så då ska man bara ta o skramla ihop till levnadspengar med. Fredde låg här innan o tyckte att 15000kr skulle man allt klara sig med. O det hopppas jag då verkligen. Men om det skiter sig så hade tydligen Eme tre kroppar att sälja..... Hon sparade sa hon.,,,

Så nu sitter jag här i valet o kvalet om jag ska hoppa in i duschen o duscha av mig. Bytte trots allt mina sängkläder igår (det glömde jag ju skriva =) ) så jag duschade ju igår. Men det känns ändå lite snuskigt att gå o lägga sig när man har små svettats hela dagen när man har hållt på här hemma. Så jag tror då bestämmt att det blir en dusch nu!!

SKRIVET: 2010-04-07, kl 10:58:35 | PUBLICERAT I: Vardagen

jag är...

-390203eefeeb925d36d8c3b8531184b.png

jag är sjuk!!! 

SKRIVET: 2010-04-05, kl 21:16:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

Får man blanda det??

Cyklade bort på vårdcentralen idag med mitt onda öra.
Gillade han i anmälningsdisken.

- Jag rekomenderar dig att gå hem o ta en alvedon o en ipren o se om det blir bättre tills imorgon.
- Va??!!! Får man blanda det?
- Nä, egentligen ska man inte göra det, men det gör inget om man gör det då o då.

Jahaaa ja...där ser man! Man får inte men det gör inget om man gör det då o då....
Förstår inte riktigt. Gjorde tvärtemot vad han sa o tog två panodil istället =)

Nu är det sängen som kallar!!