SKRIVET: 2007-12-13, kl 12:46:43 | PUBLICERAT I: Vardagen

30 sekunder

Hade tid hos doktorn idag för att kolla upp mina ärr som jag har fått utav såren. Kom in kl 11, 8 minuter över så kommer doktorn in o säger att jag kommer snart. Efter ngr minuter kommer hon inspringande o "jaha, då ska vi se här hur det ser ut" "ja ska bara få av mig byxorna" Av med dom fort som fasiken. "Jaha ja det här ser ju bra ut, ja" "Ja, tack för att ni följde....." "Ja, det måste vi ju göra. Men god jul o gott nytt år" Och vips var hon ute ur rummet.... Jag hann få på mig byxorna o önska henne god jul med. Tur att man inte betalade ngt för det 30sekunders besöket!!!

SKRIVET: 2007-12-11, kl 16:57:02 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ont

Jaha då sitter man här igen, hemskickad från jobbet. Ont i halsen o lite feber o det är inget kul alls. Måste bli frisk till helgen jue!!!! Typiskt att jag ska råka bli förskyld när jag inte har tid med det. Okej det är klart, man har ju inte tid att vara sjuk men inte just nu denna vecka!!!!!!!! Kommer säkert inte att bli frisk till fredag ändå känns det som, men då blir det väl en helg med att knapra ipren o halstabletter!

Min barnvaktshelg gick bra. Agnes körde slut på mig, var totalt förstörd i på lördagen då jag lämnade henne. Men det var jättekul, nästa gång ska jag inte passa henne när jag har jobbat i 12 dagar, så då blir det nog lite bättre. Men hon sov hela natten o väckte mig kl 0550 på lördags morgonen o skulle leka....

Nä nu ska jag bädda ner mig i soffan o kolla tv o äta lite glass!!

PUss puss