SKRIVET: 2007-05-31, kl 16:03:35 | PUBLICERAT I: Vardagen

En dag i två dagar

Ibland går tiden bara så saaaaaakta!!!!!!!!!!!!!! Känns som idag har varit i två dagar...vad är det som händer? Varför händer det inget????

SKRIVET: 2007-05-28, kl 16:26:24 | PUBLICERAT I: Vardagen

Shirley

Oj oj oj, va tiden bara flyter iväg! Nu är snart hela maj borta o helgen som gick gick oxå förbi med stormsteg! Fredagen bjöd på grillning hos Anna o Morgan, somnade vid 23-tiden. I lördags jobbade jag och sedan var det examensfest! Jättekul! Vi var på Skeppsbron o där träffade vi ingen mindre ärn Shirley! Lite smått berusade som vi var så tog Kicki en bild på mig o Shirley som genast skickades iväg till Nettan! Kvällen avslutades på Etage o sedan med en promenad hem! Söndagen tillbringades på soffan o avslutades med en pizza!

Fick höra idag att Smulan (Det lilla kräket) har gått bort..väldigt ledsamt.. hon hade fått ngn hjärnblödning eller liknande. Jag som hade hoppats på att få träffa henne igen...men men..synd om Nettan bara..

Har bokat biljett till Sthlm..95kr!! Så billigt har jag aldrig rest förrut! Så nu ska jag bara stå ut 4,5h på ett tåg med!

Nu börjar det närma sig bröllopp!! Det ska bli så kuligt!!

Pussen o kramen

SKRIVET: 2007-05-25, kl 15:12:11 | PUBLICERAT I: Vardagen

Matt fläck på hornhinnan??!

Matt fläck på hornhinnan! Det fick jag reda på igår att jag har på mitt högra öga. Hur i allsindar är detta möjligt???
Men det var det tydligen så nu blev jag rekomenderad att använda glasögon största delen utav veckan!! Mina kära linser då? Som jag har haft i 10 år...ja där har vi kanske svaret på glasögoen o den matta fläcken...

SKRIVET: 2007-05-23, kl 14:28:15 | PUBLICERAT I: Vardagen

Maj

Då har hela majmånad försvunnit och jag har bott i min lilla lägenhet i 2 månader! Tiden går verkligen fort! Eller kanske ska kalla det min lilla knarkarkvart...enligt pappa så hade dom rislampor i knarkarkvarter på hans tid..hur nu han vet det..men det förtäljer inte historien o jag vill nog itne gräva djupare i det heller! Sen så har jag ju inte köpt ngr rullgardiner heller utan har ju en filt och ett lakan som fungerar ganska bra....eller ja...

Har suttit o kollat när jag ska ta mig till Sofie. Det är ju nästa billigare att flyga än vad det är att åka tåg. Tänkte boka det nu så fort som möjligt så är det färdigt! Ringde tösen men hon svarade inte, så jag får väl ta o göra det imorgon ist!

Har fått ny lön! Alltid välkommet med mera pengar!! Jätte kuligt!

I helgen ska jag jobba o sen så blir det examensfest ute på Dockan. Söndag får jag hoppas på sol så jag kan bli lite mera brun eller ja...röd! Nästa helg ska bli jätte rolig o helgen därpå så ska jag på brölopp, längtar så!!!!!

Mina tisdagar spenderar jag hemma hos Anna, Morgan och Villiam! Han är så söt! Idag fyller han ju faktiskt 2månader. Man ser riktigt hur han växer från vecka till vecka. Helt fantastiskt faktiskt!

Nu får jag väl jobba vidare eller ngt.....

Puss 

SKRIVET: 2007-05-09, kl 12:02:30 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lugnt o skönt

Ja, det har nog inte hänt så mycket sen senast... Helgen var lugn o skön, film på fredagen, mys med Cindy o Agnes på lördagen samt en drink m Kicki på Lilla T, sen hem o somnade väl in vid tretiden..grannarna hade fest både ovanför mig o brevid mig..lite olika musiksmak man kan ha. Men när jag hade lästa samma sida ca 20ggr o inte fattade vad där stod så kände jag att nog kan jag somna till musiken o det gjorde jag gott. Helgen innan dess så var det lite förfest...började välidigt bra som alltid, sen kommer tösen in o säger att hon har brutit nycklen i dörren ner till gården...ja ha ja, jag tyckte ju att det var en väldigt bra idé att ringa hyresvärden då o berätta o problemet, talade fint in på telefonsvararen kring tolv halv ett tiden tror jag att det. Vi hamnade på Hipp efter många om o men o promenader i staden, var där en stund när Elin tyckte att hon skulle bege sig hemmåt utan jacka...ja som det kan bli. Mådde inte helt 100 dagen efter men det får jag ju ta.

I helgen ska jag till Köpenhamn m Nettan o sen blir det restarurang med Kicki på lördagen! Ska bli hur trevligt som helst!!