SKRIVET: 2009-10-31, kl 23:50:12 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lilla kräket

Lördagkväll, klockan är snart 00.00. Borde varit ute o festat med sina vänner men hemma sitter jag. Kan bara skylle på trötthet. Trött trött trött, trött så jag blir snart rädd för mig själv. Cyklade hem från E när klockan var tio i tio. Låg i soffan o tittade på film när jag kände att ögonlocken bara blev tyngre o tyngre. Lika bra att cykla hem så man kan gosa ner sig i soffan o blir trött igen. Man piggnar ju till när man cyklar hem. Kommer o ska svänga ner på gatan o hör en tjej som sitter o gråter. Stannar o frågar hur det är med henne o vad som har hänt. Visar sig att hon har blivet slagen av sin pojkvän o sen trillat o slagit knät. Hennes mamma skulle komma o hämta henne sa hon så jag behövde inte bli kvar. Hon klarade sig. Stackars lilla flicka. Hon tackade så mycket för min omtanke. Men kommer väl till att gå tillbaka till det lilla kräket som har slagit henne. Det är väl så det brukar vara?

SKRIVET: 2009-10-29, kl 18:42:55 | PUBLICERAT I: Vardagen

Döden

Sitter här i soffan o känner mig som en ny människa! (Om vi då bortser från mina håriga ben....) Har varit konstigt förkyld i tre dagar nu. Ont i kroppen o febertoppar men inget annat. Konstig i halsen med, men inget som har gjort ont. Snuvig med kom jag på men inget annat. Nu så känner jag mig mycket bättre. Har tagit en dusch med så det känns bra. Imorgon blir det jobb i allafall o sen Michael Jackson This is It! Ska bli trevligt =)

När jag stod o torkade mig så kom jag att tänka på att för 2 år sedan så hade jag massa sår på hela kroppen. Jätteräligt! Kunde bara komma på en 20min. Började med en vattenblåsa som sen sprack o sen 5min efter så var där ett sår!!! Tror jag gick med det i 3månader. O ingen kunde säga vad det var för fel på mig. Vad jag ville komma fram till är att är det bara en sån sjukdom som man får en gång i livet? För i så fall så har jag ju redan haft min lilla dos där!

Veckan har som sagt bestått i att vara hemma. Men det har även blivet en hel del bandy. Så mycket bandy jag har varit på denna veckan har jag nog aldrig varit på i hela mitt liv!! Eller jo det har jag ju, men det har ju varit utdraget på flera veckor. Helgen blir lugn. Ska till kyrkogården på lördag o tända ljus till morfar o Eddie. Döden ja...fy för för döden. Vad händer? Ligger dom bara där eller är dom i Nagijalia? Jag är rädd, rädd för döden. Den är skrämmande o kan komma så fort. Man vet aldrig när man tackar för sig. När det är dax att ta förväl. Jag hade nog velat veta det så man hinner med allt man vill göra o inte vågat göra innan. Behöver inte vara så vågliga saker, men bara det att våga berätta för ngn hur man känner eller hoppa fallskärm eller vad som helst. Bara att man vet i förtid när det är dax att börja ta förväl.  Så man hinner säga hejdå till alla o berätta för dom vad dom betyder för en. Ska man bara sen ligga där? Eller ligga o ligga, man blir väl bränd, blir till stoft. Jag hade nog velat att min aska skulle spridas för vinden. Inte bli nergrävd i ett svart hål. Utan att den sprids för vinden så jag lever vidare. Fråga mig inte hur jag kom in på detta...men döden är skrämmande...

Nu ska jag ta o föna det här jävla håret!

Puss

SKRIVET: 2009-10-24, kl 19:55:44 | PUBLICERAT I: Vardagen

nu står...

0-2d371f8a7ae21ebc7d8658ccdae74f1d.png

nu står vi här i baren bland alla kåta 50+ kärringar!

SKRIVET: 2009-10-24, kl 19:54:26 | PUBLICERAT I: Vardagen

nu står...

0-2d371f8a7ae21ebc7d8658ccdae74f1d.png

nu står vi här bland alla kåta 50+

SKRIVET: 2009-10-22, kl 23:23:14 | PUBLICERAT I: Vardagen

Tjugoåttaårgammal

Jaha då sitter man här ett år äldre o ngt hekto tjockare efter allt fikande idag =) Farmor o pappa kom vid lunchtid o sen mamma, eme o fredde vid middagstid. Det var trevligt att ha dom på besök!

28år..det är lång tid det.. För 28år sedan var jag bara ett litet knyte, inte stor ngn stans, 46cm lång var jag o tror inte jag vägde så mycket heller. Helt svarthårig. Mamma o pappa var dom lyckligaste i hela världen idag för 28 år sedan! Tänk att lilla jag kunde göra 2 människor så lyckliga bara av att komma till världen? Helt magiskt ju =) 5 år senare kom ett nytt underverk.

Vad har man då åstadkommit under 28år? Det är en jävligt lång tid om man tänker efter.
Jag har lyckats spräcka min haka på nästan samma ställe 2 gånger. Första gången så satt jag på en sån här leksak med hjul på o på ngt sätt så gled jag av det o slog hakan i ett elutag om jag inte minns helt fel. Då fick dom sy igen hålet! Andra gången så skulle jag ha cykelrace med mamma hem från kolloninen. Jag skulle ta ett längre håll så skulle vi ses vid bron, snabbt som sören cyklade jag o rakt in i en lyktstolpe o hakan sprack igen på mig. Blodet sprutade överallt. In på sjukan o så kom systern med en gigantisk nål med bedövning som hon skulle sticka i min haka, men nä det satte vi stopp för så ist gick jag runt med ett gigantiskt plåster på hakan. Jag har även trillat i kolloninen o lyckats bryta handleden under ett stödhjul på en cykel. Sen har vi snubblat på en boll o brutit lillfingert o samma finger hoppade även ur led. När dom skulle dra rätt det så stack systern bedövningssprutan i fel finger på mig två gånger om jag inte minns helt fel. Mamma höll på att svimma. Jag har även haft en tvättmaskin i min mage som inte ville centifugera. Låg inne på sjukan en hel vecka tror jag det var. Med en tvättmaskin i magen... Jag har även vägrat kissa på dagis så mamma fick komma o hämta mig o sen så tror jag att jag satt o kissade en hel kvart där hemma. Varför jag vägrade kissa på dagis har jag ingen aning om. Pärlor har vi petat upp i näsan för att se om dom fick plats o det fick dom ju =) Sitter här o försöker komma på mitt tidigaste minne från barndomen...men tyvärr så kommer jag inte ihåg ngt... Vet inte hur gammal jag kan ha varit när jag spräckte min haka för andra gången men det kommer jag så väl ihåg. Kan hända att det är det tidigaste o starkaste minnet.
När man blev äldre så hittade man ju porrtidningar i dungen som man tittade o ringde heta linjen eller vad det var det hette o hade ångest en hel sommar för man inte vågade berätta för mamma vad man hade hittat på för bus. Sen har vi ju även gått i mittremsan på innre ringvägen så polisen fick komma o hämta en...aj aj aj!
När man sen började gymnasiet så skolkade man så mycket att man blev utslängd. Kom till dagiset där jag skulle praktisera o var där i ca45min innna jag ringde kuratorn på skolan o bönade o bad att jag ville komma tillbaka o lovade att sköta mig o gå på mina lektioner. O det gjorde jag kan jag lova! Man har även hunnit vara sambo o "skiljas". Jag har varit nära på att förlora den person som står mig närmast här i livet en gång. Det var det jävligaste jag har varit med om o vill aldrig mera uppleva den känslan igen. Men hon kom tillbaka, starkare o mer envis än någonsin. Man har hunnit med X-antal jobb o även varit på ett o samma ställe i 8 år. Jaa jag vet inte, men det känns som om detta är mitt livshistoria än så länge.. Jag har även en helt underbar familj som bryr sig om mig o älskar mig för den jag är. Och som jag älskar överallt annat mer än jag kan visa för er. Utan er hade jag varit mer förvirrad än jag är i dagsläget. Kan hända att mitt tidigaste minne är när jag åkte rullebör med pappa i kollonien..eller när pappa på helgerna skulle släppa ut vår fågel Otto för han skulle få flyga fritt i lägenheten o jag vågade inte gå ut från mitt rum för jag tyckte han var så obehaglig! Ha ha, rädd för en liten fågel, men det är jag även i dagsläget =) Eller när mamma skickade iväg farmors bror för han skulle köpa ngt i affären o han kom tillbaka med godis ist för det han skulle köpa. Kommer även ihåg att jag fick en jättefin Barbie häst med en vit och rosa droska. Har även två minnen av när mamma var dagmamma o hon hade lagat fisk med vitsås o purjolök o hon tvingade mig att äta upp det. Sen har hon även serverat potatiskroketter som hon tvingade mig att äta upp. Än idag kan jag inte se en krokett eller ta den i munnen utan att allt bara börjar svälla o jag börjar klökas. Usch ja det är många år sen det! Kan tycka att det är lite tråkigt att man inte kan minnas.

Men nu så ska vi titta frammåt o se vad framtiden har att erbjuda en! Man har ju hela livet serverat på ett litet fat, det är bara att se vart det tar en!

Tack för att ni finns för mig!!!

SKRIVET: 2009-10-21, kl 23:49:17 | PUBLICERAT I: Vardagen

God natt...

0-22d8f4dfd713d454b177bb67538bfa91.png

God natt då, 27 åriga Elin! Nu har jag bara 15 min kvar men ändå ca 11timmar på mig tills jag blir 28 på riktigt! Har för mig att jag tittade ut vid elva tiden på förmiddagen:) nä nu ska jag sova, gammal kvinna behöver sin skönhetssömn! God natt puss

SKRIVET: 2009-10-20, kl 19:15:03 | PUBLICERAT I: Vardagen

jag hade...

2a2dcf8e37b312ba213d927afc8ccd35.png

jag hade visst Muffisformar o kanel hemma med:)

SKRIVET: 2009-10-20, kl 19:06:02 | PUBLICERAT I: Vardagen

Jag måste...

0-5fc848b645a88c1dd5a0d0461de37506.png

Jag måste nog vara den dummaste som kan gå i ett par skor! Innan man handlar kan man väl se vad man har hemma? Inte elin inte. Hon tycker om att ha dubbelt av allt som man använder såå ofta!!

SKRIVET: 2009-10-19, kl 22:14:55 | PUBLICERAT I: Vardagen

YEAH! :)...

743293f63be90d4cc8411a4bc17ccf1b.png

YEAH! :) undrar hur länge det kommer till att hålla?

SKRIVET: 2009-10-15, kl 21:28:01 | PUBLICERAT I: Vardagen

Tankar o funderingar

Sitter här o funderar o tänker..nästa vecka fyller jag 28år. 2 år närmre 30.
Kommer ihåg när jag var yngre o även i lite äldre ålder så trodde jag att jag skulle ha en egen familj när jag blev 30. Barn o sambo. Men nu sitter jag här i min kalla etta helt ensam o inte ett barn eller en sambo så långt ögat kan nå.
Tänk när mamma var 30 då hade hon sambo o två små barn. Kommer jag någonsin att få det eller är det meningen att jag ska vara själv tills döden kommer? Det vill jag verkligen inte vara.

Jag vill ha någon att dela mitt liv med. Att upptäcka nya saker o dela med mig av det jag känner. Någon att visa mina känslor för, någon som visar känslor, ömhet o uppskattning till mig, för den jag är. Någon att vara kär i och älska. Det var allt för länge sedan jag kände den lyckan o pirret i magen av förälskelse. Men som alla säger, det kommer, det kommer. Ja, men när fan då??

Jag vill oxå ligga sked i soffan o titta film, laga mat till någon, ha någon som hälsar en välkomen när man kommer hem från jobbet, någon som har lagat mat till en, någon som överraskar en, någon som man kivas med, någon som älskar mig för den jobbiga människa jag är. Vet att jag inte är den lättaste människan att handskas med, vet även att jag inte släpper in någon i mitt liv för fort. Men när man väl lär känna mig så är jag väldigt lätt att handskas med. Om han med stort H kommer då ska jag vara redo med armarna o hjärtat öppet.

Någon som bara är helt hopplöst förälskad i den person som jag är...det är vad jag hade önskat mig när jag fyllde 30år..


                                             

            

SKRIVET: 2009-10-15, kl 20:13:15 | PUBLICERAT I: Vardagen

It´s the ladies night =)

Idag har jag varit effektiv! Kom hem halvfyra drog fram dammtrasan o sen dammsugaren o slutligen skurtrasan! Sängkläderna blev utbytta med. Däremellan har jag varit nere i tvättstugan o pussats! Nu sitter jag i soffan ren o fräsch o tittar på Singing Bee Celeb. Känner mig faktiskt ganska nöjd med min eftermiddag.

Kallt som fasiken är det ute. Dom som ljuger säger ju att det ska komma snö imorgon med o det får jag verkligen inte hoppas att det gör för då får jag nog emmergera. (heter det väl när man flyr utomlands?) 

Imorgon är det äntligen fredag o jag jobbar till 18 sen är det mysfredag på hög faktor. Lagade hemmagjord thaigryta idag som jag även ska äta imorgon. Sen blir det det Idol! Jacksontema, det ska bli kul. Lördag innebär även jobb då med o sen på kvällen ska vi träffas alla gamla tjejor från ungdomen, det ska bli jättekul! Ser jättemycket framemot det =) Ska även ses på en fördrink här hemma! Åhh va kul det ska bli. Var jättelänge sen vi sågs.

Seeen så nästa lördag så är det Ladys Night!! Yeah va kul det ska bli!! Mamma fixade biljetter idag, hon är bästaste!! =) Ska bli jättekul. Vi ska även ut o äta ngt innan.

Så nu har jag två enormt trevliga helger framför mig!

Det händer även ngt nästa vecka som infaller 1 gång/år för alla o denna veckan så är det min tur.... =(

Se hela bilden





Mmmm...grrr....slurrrrp!!

SKRIVET: 2009-10-14, kl 19:33:51 | PUBLICERAT I: Vardagen

god middag,...

7f37eec0cf1acc728d1bb28ffb229597.png

god middag, fröken elin! Jag tackar:)

SKRIVET: 2009-10-10, kl 12:30:52 | PUBLICERAT I: Vardagen

Seriöst samtal, tack o det NU!

Mmmmm, vaknade 0920 men låg kvar en timme till o gosade ner mig i kudden o drog täcket över huvudet o slumrade till o vaknade till o slumrade till igen. Det är livet!! När man bara kan ligga o njuta av värmen sängen avger o veta att man inte är tvungen att gå upp om man inte vill.

Igår var det bio, Flickan som lekte med elden. Bra! Hört att den inte skulle vara bra men det tyckte jag o mitt sällskap. En del av sällskapet drog innan dom han tända lamporna o visa eftertexten! =)

Ikväll bär det av till Johan o Jimmy för fotboll! HEEEEJA SVERIGE!!!!!

Sitter här med uppsvälld mage o vet inte vad jag ska ta mig till. Hade gärna velat ha ett seriöst samtal med den där varelsen som kom på rödaveckan! För det är fan ta mig inte rättvisst. Varför ska vi töser ha alla jävla krämpor? Mensvärk, ömma bröst, förlossningsvärkar? Allt. Fy fan för pojkar! Fan va bra dom har det om dom bara visste!

SKRIVET: 2009-10-08, kl 23:19:40 | PUBLICERAT I: Vardagen

om ni...

304d2ec83e16f55a3b3a99065f7a6f29.png

om ni någon gång blir sugen på sprängd duva så är det bara till att säga till! Dom odlas tydligen på min gård!

SKRIVET: 2009-10-08, kl 23:17:41 | PUBLICERAT I: Vardagen

Rensade ut...

0-57401e00bcac39e7b5896e7f2fc332ad.png

Rensade ut bland mina skor idag. Räknade till 48par... Inte illa pinkat:) Några fick tacka för sig o hamnade i soporna o några hamnade på tradera. Tur var väl det när jag hade 3par skor med mig hem efter en runda på caroli:)

SKRIVET: 2009-10-07, kl 19:12:47 | PUBLICERAT I: Vardagen

äntligen mat!!...

48d4cd0c0546873d13623c1859c03f66.png

äntligen mat!!

SKRIVET: 2009-10-05, kl 20:37:06 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lite värme mån tro

Ytterligare en rolig o mysig helg har gått. I fredags kom eme hit o vi lagade mat o drack vin o spelade yatzy o kort. Sen mötte vi pojkarna på Harrys o var där tills lamporna började lysa o vi såg vem det var vi umgicks med!
Lördagen var det storm ute o regnet bara vräkte ner. Cyklade hem till eme o fredde o vi hyrde film o kollade på fotboll. Hemma igen kl23 o sängen kallade. Söndagen blev det mys hemma o sen så var det bandy.

Måndagen passerade hur fort som helst. Vår nya medarbetare började idag. O det gick hur bra som helst om jag själv får säga det. Hoppas att det fortsätter så.

När vi hade varit på lunch o skulle gå in på jobb igen så kommer ingen mindre än mammsi gående. Hon hade varit på massage o hade med sig en liten present till mig. Ett rosaband. Hon är söt o snäll hon!

Sitter här o små fryser lite. Tror banne mig att värmen kommer så smått i elementen här hemma. Men jag ska ju inte hoppas på förmycket. Känns lite värmare än det var igår.

Nu blir det tv o sen så ankan....

SKRIVET: 2009-10-04, kl 13:32:49 | PUBLICERAT I: Vardagen

Detta är...

0-69dcbcb023568109e5106963eb5f2afe.png

Detta är inte okej!! =(