SKRIVET: 2009-10-05, kl 20:37:06 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lite värme mån tro

Ytterligare en rolig o mysig helg har gått. I fredags kom eme hit o vi lagade mat o drack vin o spelade yatzy o kort. Sen mötte vi pojkarna på Harrys o var där tills lamporna började lysa o vi såg vem det var vi umgicks med!
Lördagen var det storm ute o regnet bara vräkte ner. Cyklade hem till eme o fredde o vi hyrde film o kollade på fotboll. Hemma igen kl23 o sängen kallade. Söndagen blev det mys hemma o sen så var det bandy.

Måndagen passerade hur fort som helst. Vår nya medarbetare började idag. O det gick hur bra som helst om jag själv får säga det. Hoppas att det fortsätter så.

När vi hade varit på lunch o skulle gå in på jobb igen så kommer ingen mindre än mammsi gående. Hon hade varit på massage o hade med sig en liten present till mig. Ett rosaband. Hon är söt o snäll hon!

Sitter här o små fryser lite. Tror banne mig att värmen kommer så smått i elementen här hemma. Men jag ska ju inte hoppas på förmycket. Känns lite värmare än det var igår.

Nu blir det tv o sen så ankan....


Mamsi

Skönt att värmen har kommit tillbaka:) Roligt att du blev glad för din present det är alltid roligt med överraskningar.Pussssssss



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: