SKRIVET: 2007-08-28, kl 12:21:17 | PUBLICERAT I: Vardagen

...

I fredags tog jag tag i mitt matabord o köpte ett!!! Första gången på säkert över 1 år som jag har suttit kring ett matbord o käkat frukost i mitt eget hem!!!! Helt underbart! Svart o fint! Lördags jobbade jag o sen så kom Veronika o Johanns så blev det lite kräftor o lite spel! Söndags promenad i Bokskogen o sen film med Malin, Hjalle o Ludde! En lung o skön helg o framför allt utan alkhol inblandat!!

På fredag är det sexparty...får se hur det slutar!! Blir generad bara jag tänker på det.. Kan bli jobbigt men vinet kommmer nog att hjälpa till på traven! 10 tjejer som ska sitta o titta på en som pratar o förklarar hur saker o ting ska användas.... Kan bli kul o fnittrigt!!

SKRIVET: 2007-08-23, kl 15:32:18 | PUBLICERAT I: Vardagen

Summering

Sitter på jobb o vet inte om jag ska sova eller hålla mig vaken? Får nog bli hålla mig vaken. Sov typ inget i natt, var jätte trött när jag var hos Eme o sen när jag kom hem så var jag hur pigg som helst, vet inte vad som försigår i huvudet mitt.

Sommaren har varit helt underbar!!! Som skrivet innan, mys med vänner, grill, bad, Sthlm och mera mysiga kvällar o galna utekvällar med dans o trams!!! Sofiebesöket var helt underbart, kan inte besrkiva allt vad vi hittade på. Var igång från timmen som jag kom till timmen som Sifie åkte till Göteborg. Kathy hade 27års festi början utav augusti, hur kul som helst, Cubakafé besöktes oxå i år! Nu är det grått o tråkigt...men det är ngn konstig varm, kvamlig luft ute som inte alls känns så värst bekväm...

Funderar på om jag kanske ska hitta ngt höstmys eller kanske bara invänta McDreamy......?? Får nog bli att invänta...vänta o vänta o drömma o åter igen vänta... Men ngn gång dyker han nog upp o om inte så klarar jag mig själv ett tag till!!!!!



     

SKRIVET: 2007-08-10, kl 14:44:30 | PUBLICERAT I: Vardagen

Sommaren i korthet


En vecka kvar utav min efterlängtade semester!!! Semestern började med Hawaiiparty, sen bar det iväg till Stockholm o Sofie!!! Träffade hennes underbara vänner som man bara hört talas om!! Hemma i Malmö igen för ett tag sedan! Vädert har både varit bra o dåligt!! Denna vecka har det varit helt underbart!!! Blivet bad vid poolen, Sibbarp o Djuphavsbadet med nära o kära!!!!