SKRIVET: 2006-10-24, kl 16:30:35 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ett år

Så där jag då har ytterligare ett år gått utav mitt liv...o efter denna gången så går det väl bara ut för!!! Iiiii...men men man får väl göra det bästa utav det helt enkelt!

Helgen bjöd då på middag hos Kicks o Robert i fredags, konsert med The Hidden Cameras på Mejeriet i lördags i söndags bjöd bebin mig på middag o jag fick paket!!!  JIPPIE! Jag tror nog att mina nära o kära tycker att jag börja se sliten ut...SPA-behandlingar till höger o vänster!! Men det är alltid kul! Får ta o beställa en tid så jag kan bli ompysslad o nyfräsch!

Dagen i dag är grå, trist o nu har det börjat regna igen. Nu känns det verkligen att hösten är på väg, men den är fortfarande väldigt varm, tycker jag, om det inte blåser vilket det gör typ alltid!

I helgen blir det jobb och frisering! Det ska bli så skönt att bli nyfärgad o nyklippt! Det var ett tag sen kan man ju säga...

Sofie, din lilla räka, ska du komma hem en hel vecka snart eller missförstod jag din blogg??????!!!!
Bara du inte glömmer att ge mig vårdnaden utav Dr Troy ett tag! Det var ju ett tag sen jag träffade honom, det börjar bli dax snart...känns som om jag har väntat en evighet  på honom!! O på dig......<3 Puss

Ha det bra
 
Puss o kram

SKRIVET: 2006-10-13, kl 13:21:58 | PUBLICERAT I: Vardagen

Snörvel

Snörvel...host och åter snörvel....inget kul alls.....

SKRIVET: 2006-10-12, kl 20:18:35 | PUBLICERAT I: Vardagen

Den eviga staden.....

    Colosseum!!!              Peterskyrkan!




   Spanska Trappan!!                            Jag vill åka nu!!!!!!!!!!



SKRIVET: 2006-10-12, kl 20:13:41 | PUBLICERAT I: Vardagen

ROM!

Jaha ja..då har man börjat träna. Body Pump heter det o man får skit ont i sina muskler. Jag har hittat muskler på min kropp som jag inte trodde att jag hade...trodde typ att mina magmuskeler hade försvunnet..men dom finns där ska jag be att få tala om...sen så har jag muskler kring knäna...inte illa det!!! Ha ha ha Lårmuskler finns kvar med trodde nästan att allt hade förtynat (heter det så?) bort. Men men så är det!

Rom!!!!!!!! Jag ska äntligen få åka till mitt drömresemål. Jag vet att det inte är så långt bort men ändå, jag ska till ROM!!!!!!!!!! Det ska bli så kul o så trevligt!!!!! Vet inte varför jag blir så exalterad, men ja..Rom, men det är jag o det ska bli så skoj!!

Vi var på Brogatans restauran i lördags o då helt plötsligt så blev det helt mörkt. Då hade strömmen gått på hela Lugnet. Var borta typ i 45min. Stakars dom som såg fotbollen tur att inte vi var hemma då!!!! Men elen kom tillbaka o allt ordnade upp sig!! Dricka kunde man ju få så det gick ingen nöd på oss! :)

I helgen ska vi upp till mormor på middag får se om man överlever det!

Trevlig kväll

SKRIVET: 2006-10-01, kl 16:12:24 | PUBLICERAT I: Vardagen

Söndag igen

Vart tar veckorna vägen??! Nu är det söndag igen o imorgon är det dax att gå till jobbet igen. Konstigt att man aldrig vänjer sig, det har ju gått till så här i fem år nu..ångest!!!!! Jobbat i fem år...galet!

I går var det 25-årsfest ute i Tegelberga! Hur god mat som helst, trevligt att träffa alla, att alla var samlade. Åskvädert kom o hälsade på o bjöd på ett himlaspel som var intressant. Det blixtrade så att hela himmlen lyste upp. Sen så kom åskan in o stängde av strömmen, sen vid nästa muller så sattes strömmen på igen! Bussen som skulle hämta hem oss till Malmö igen hade glömt bort oss eller somnat eller ngt. Skullt gå 0100, men ingen buss dök  upp så kl 0230 fick vi ta taxi. Sjukt!

Idag har vi ätit Italiensk brunch o nu är det fotboll som gäller!

Puss o kram