SKRIVET: 2006-09-28, kl 14:39:46 | PUBLICERAT I: Vardagen

Feber

Feber..vaknade tidigt i morse med feber...inget kul alls! Skickade sms till chefen kl 0645, skrev att jag tyckte att det var lite tidigt att ringa. Två minuter senare ringer hon! Då är hon på väg till träningen, riktigt hurtig kvinna det där!  Mår bättre nu, så nu har jag plockat i ordning här hemma.

Mannen min är ute o ränner i staden efter läroböcker. Så ingen att prata med inte!

Skönt att det snart är helg. Då blir det 25-år fest på landet med buffé o allt det innebär! Ska inte bli så "glad" som den senaste 25-års festen, trots att jag har en hel månad att ta igen.

Nu måste jag sluta!

Puss o kram

SKRIVET: 2006-09-27, kl 11:42:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

Grått

Öhh...nu är det trist! Grått o regnit inget kul alls!
Var o kollade på Alex fotbollsmatch i måndags, det gick inte så bra, förlorade gjorde dom o självmål lyckades dom oxå med. Duktiga grabbar!

Måste tvätta, men ingen tvättid..saknar Emelie med men hon kommer jag ju inte träffa förrän om 3 veckor..jobbigt!

Måste jobba vidare!

SKRIVET: 2006-09-20, kl 21:00:25 | PUBLICERAT I: Vardagen

Onsdag igen...

Då var det onsdag igen, vart tar veckorna vägen??? Börjar bli mörkt när man klockan ringer vid sju tiden o snart är det inte lång tid kvar tills det är mörkt när man går hem från jobbet. Tycker inte riktigt om den här perioden på året. Allt känns så jobbigt o tråkigt. Mörker mörker mörker.

Kollat på lägenhet idag, den kändes lite liten på ngt sätt. 55kvm gämfört med våra 78kvm, det är rätt stor skillnad det. Men men vi hittar väl ngt ngn gång, behöver ju inte hasta iväg allt för fort.

Helgen bjuder på jobb på lördag o sen så får man väl se!

Såfie, hoppas att resan går bra o att bilen kommer hem hel till Husie igen!

God kväll!

SKRIVET: 2006-09-17, kl 20:49:41 | PUBLICERAT I: Vardagen

Helg!!

Va skönt det är med helg!!! Det kan ju inte bli bättre!!! Middag i fredags, väldigt speciell 25-års fest i lördags som man verkligen inte kan beskriva i ord och idag långpromenad, OBS och IKEA!!! Köpt nytt diskställ som var en hel gåta att skruva ihopa, duk till storarumsbordet så Alex ej kan ha fötterna där!! Ha ha!

Val, val, val...Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna mm..fan va svårt det är!! Men men man lyckades detta valåret med! Nästa gång ska jag vara på läst o mera insatt.

Sofie, det verkade vara en hellyckad fest du ställde till med! Hoppas att du fick många fina presente! Det förtjänar du, gumman!

Nä nu är det valvaka....

Puss o haj

SKRIVET: 2006-09-06, kl 19:15:27 | PUBLICERAT I: Vardagen

Klockor....

Då har man snart avverkat ytterligare en vecka, det går så snabbt tänk att semesterveckorna flög i väg lika fort! :(

Igår träffade jag Såfie..glada lilla flicka som har så mycket saker och tankar för sig! Nästan så jag blir helt förvirrad när jag lyssnar på henne, men kuligt förvirrad! Vi käkade toast o sen så blev det Idol. Fy för va pinsamma människor kan vara, att ingen säger till dom att dom inte kan ta en ton!! Fy fan! O sen så blev det ju Desperate, dom har ju inte heller alla hästar i stallet!

Klockor klockor klockor...i massor! Kurs idag alltid lika intressesant o se om man gör rätt för sig!

Ha det bra!

SKRIVET: 2006-09-01, kl 12:02:47 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vacker pojke

                             Snart är det måndag igen......