SKRIVET: 2008-01-06, kl 17:23:19 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vad bjuder detta året på?

Nytt år o nya utmaningar! År 2008 firades in ute i Klågerup! Lugnt o stilla o mysigt blev det, inga fylleslag här inte. M var nere o det var jättekul! Undra vad det här året har att bjuda på? Än så länge är det ganska oskrivet. Har inga större planer för 2008 det kan ju förhoppnigsvis bara bli bättre än 2007. Inga förväntingar el ngtting, så jag kan ju inte bli besviken direkt! Väntar på 2 bebisar i alla fall i sommar o det ska bli jättekul! Hoppas på en liten flicka, men bara dom är friska o krya så blir jag lycklig.

Första helgen detta året inleddes med sushi...första gången jag åt det o det var ju helt okej. Men sen så skippade jag ju den råa fisken o körde med räkor o kycklig o avokado ist. Men det är ju i allafall ett steg frammåt i min fiskätar väg. Får se vad jag vågar mig på nästa gång. Skaldjur är ju helt okej, men sen när det kommer till själva fisken så är jag lite osäker. Men men, man ska prova o ha sinnet öppet! Igår var jag barnvakt till Agnes. Vi lekte med alla mina skor o prövad o hade oss. Hon höll säkert på i 45 min med skorna o njöt det gjorde hon i fulla drag. Vaknade 0620 i morse o ville ha välling sen låg vi i en timme o sen så var det upp o hoppa. Så lite sliten känner man sig trots allt.

Nu väntas en ny arbetsvecka o till helgen är det inflyttningsfest i Klågerup o sen jobb en vecka till o sen så åker jag till M! Ska bli kul :)

Nu ska jag gå o tvätta av mig min ansiktsmask o hoppa in i duschen!

Puss o kram

Jag har lovat mig själv att jag ska festa mindre detta året! O det sa jag uppfylla.