SKRIVET: 2009-03-31, kl 19:09:57 | PUBLICERAT I: Vardagen

Fiskmåsar kväker

Mätt o trött! Men man ska inte klaga. Crepes o sallad. Inspiration från E&F som skulle äta det idag.
Våren är tydligen här. Helt underbart väder. Man känner att solen värmer o fåglarna kvittra så fint. Men det är inte så häligt att vakna till några gigantiska fiskmåsar som kväker utanför fönster på morgon. Men dom små andra djuren kvittrar så fint så fint.

I helgen är det myshelg med Eme hela helgen lång förutom 3h på lördagen då jag jobbar. På fredag ska vi ta o tippa o sätta dom rätta raderna så vi får hem miljonerna. Lotto, Lången, Keno...ja kanske ngr hästar slinker in med. Ska bli härligt att gå ner på halvtid sen! Mat ska vi med laga. Ngt gott. Men vad vet jag inte. Har inte riktigt ngn matinspiration i min hjärna. Tycker man äter samma middag vecka in o vecka ut. 52 veckor om året. Kanske ngt undantag på sommaren då det blir grillat. 

Ikväll är det slutet för Rosing då hon ska ta o välja sin lilla playboy. Undra om det blir 19-åringen eller han som är 3 år äldre? Den rätte för Rosing ja. Trodde att hon ville ha en man, men nä vi väljer bland pojkspolingarna ist. Men det är ju ngn som ska ha dom med.  

SKRIVET: 2009-03-30, kl 20:08:59 | PUBLICERAT I: Vardagen

..

Så där ja, nu var helvetesveckan över o man får ta nya tag i en helt oskriven vecka. Eller kanske inte, den är ganska så fylld redan.

I fredags så umgicks jag o eme med våran mamma lena. Vi tog med henne till Entré. Vi åt o gick o lullade lite så gott som man bara kan med halva Malmö. I lördags så var det lite slappedag hos eme o fredde. Sen bar det av till johan o jimmy på inflyttningsfest. Det var hur trevligt som helst.

Satt o tittade igenom kameran o hittade lite bilder från när pojkarna målade hos johan o jimmy för ngn månad sedan

        



Dom var duktiga. Fina konstverk i allafall. Men sen blev det lite kivigare när det skulle upp ränder på väggen i storarummet. Det blev snett o vingt o inte blev det rakare för att dom hade smakat på ölen heller, nä :) Men resultatet sen blev jättefint o inte alls på den tilltänkta väggen.

Även lite foto från ngn fest hos eme o fredde. Vet inte riktigt vad vi firade eller vart vi skulle. Men inte behöver man ha en anledning för att spela ölspelet o dricka lite cider?

       

 

Ingen aning om var det bar av efter dessa här fotona men söta var vi i allafall som alltid :)

Känner mig lite lurad på tiden. Det är så ljust ute så länge så man tror inte att klockan är så mycket som den är. Men sen så känner man sig plötsligt mycket piggare med. Det är ljust på morgonen o det är ljust när man går hem. Helt underbart. Snart så är det väl varmare med. Våren är hjärligt välkommen!

SKRIVET: 2009-03-28, kl 12:26:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

35 minuter

35 minuter tog det mig att gå från grottflicka till Elin igen efter 1 veckas säng- o soffliggande. Det är helt otroligt va kroppen kan odla hår. Men nu är jag flicka igen o ingen flottig, smutsig grottflicka. Känns helt underbart!

Ikväll är det 25årfest hos Johan. Ska bli jättekul! Synd bara att man har legat hemma i en vecka o inte vill utsätta kroppen för alkoholens bravader.

Nu ska jag göra mig fin, eller så bra som det blir :)

SKRIVET: 2009-03-26, kl 21:04:03 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lite levande

Är det så här det ska kännas? Har nästan glömt bort hur det känns att må någorlunda bra. Senast var nog precis en vecka sedan när vi var på Net on Net o köpte mobil till F o kamera till E. Sen så var vi ju på fest på fredagen. Ja. Blev mer eller mindre full. Mådde skit på lördagen. Trodde jag skulle dränka mig i duschen.

Tog mig ut o hämtade ut pengar. Var tvungen att äta. Kommer tillbaka. Kan inte gå upp i trapphuset. Ställer mig utanför o andas o börjar knäppa upp jackan för att jag var så varm. Går upp. Lägger mig. Somnar. Går till E o F vid femtiden.

Restaurang med mamma o Göran på kvällen. Äter. Dricker ett halvtglas vin. Hem. Spelar lite Wii. Börjar frysa.

Cyklar hem. Somnar vid tolv. Vaknar kl sju o känner hur illamåenden åker hiss i halsen på mig. Hur magen har svallvågor o hur tarmen tvättar tvätt. Lägger mig sakta ner efter ett glas vatten. Blir värre i magen. Somnar om. Vaknar äter lite. Vid elva börjar helvetet. Rusar in på toa o får precis upp allt som jag åt till frulle. Drick aldrig mjölk om ni misstänker att ni ska kräka. Gör skitont. Sen sprang jag fram o tillbaka till porslinsguden hela dagen fram till kl åtta kanske. Tacka vet jag bakfylla, för då vet jag att den försvinner vid femtiden. I måndags så hälsade även herr Förkyldning på. Jättetrevligt.

Idag är det första dagen jag har kunnat äta ngt sen lördags. Igår blev det lite potatis annars har det varit 2 rostemackor o juice i 4 dagar. Så hemskt som jag har mått har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Inte ens när jag skulle operera bort blindtarmen för då knarkade dom ner mig o det var himmelriket.

Snart är det läggdax med min lilla honey som ligger här brevid mig. Lite lurvig o beige. Men först måste vi ut en runda om en stund.

Det som jag har varit med om de senaste 4 dagarna önskar jag knappt min värsta fiende. Bättre med ngt som man kan kurera. Ngt man kan bota med pencilin eller ngt. Inget som man bara ska ta o vänta ut för att det ska bli bättre. Nä fy för för den människan som smittade mig. Tacka vet jag sjukdomar som man kan bota med pencilin som man mår bättre av efter en dag!  

SKRIVET: 2009-03-12, kl 18:51:08 | PUBLICERAT I: Vardagen

Sekt

Pratade nyss med min mamma. Hon frågade lite vad vi skulle göra i helgen o så. Sa att vi skulle på 25-års fest med lite släktningar o folk som man inte hade träffat innan men att det skulle bli kul o trevligt. Men att vi har ju varandra.

- Ja, ni har ju varandra ni fem, du, eme, fredrik, johan o jimmy. Ni är som en liten sekt.
-Ja, det kan man ju säga. Vi trivs bra ihop.
-Ja, det är väl ingen som kan bryta er lilla cirkel.

Ha ha, hon är härlig hon! Mamma Lena!

SKRIVET: 2009-03-12, kl 18:45:05 | PUBLICERAT I: Vardagen

Vilket djur ska man ha dödat för snön?

Man säger ju att om man dödar en spindel så regnar det. Vad är det man har dödat för att det skulle komma mer snö? Kan det möjligtvis vara den där elefanten som dog på Cirkus Brazil Jack? Jag vet då inte, men det här vädert hade allt kunnat hålla sig väck. Var ju blå himmel o sol ute imorse o nu detta jävla skit vädert. Men det är väl bättre imorgon. På lördag ska det i allafall bli 8grader o sol enligt tidningen idag, men det kan allt ändra sig som allt annat.

Var i dag på apoteket o köpte krämer. Någon "Plus" kräm som motverkar hudens ålderstecken. Tänkte att det kan ju passa nu när man närmar sig döden. Får vi hoppas att den gör underverk så jag ser ut som 20 igen :)

Igår var det fotboll Manchester United o Inter hos Eme o Fredde. Man United vann med 2-0. Zlatan gjorde inget mål, självklart iom att det dom förlorade. Orkade inte se hela matcehn så jag gav upp kl 2210. Cyklade hem o bäddade ner mig istället.

Imorgon ska jag ta o färga Emes hår o kanske ha lite hemma Spa. Ska bli mysigt.
På lördag är det 25-års fest hos Larsen. Det ska bli jättekul!

Ikväll ska jag lägga mig tidigt. Behöver ju min skönhetssömn nu när det börjar gå utför med åldern!!

SKRIVET: 2009-03-04, kl 20:37:46 | PUBLICERAT I: Vardagen

Alkoholisten

Gjorde ett test på Facebook: Är du nykterist, alkoholist eller knarkare på heltid? Mitt resultat blev....

Your Result: Alkoholisten.

Alcoholic_profile

Du Dricker och Dricker. Själv anser du att allt är helt normalt. Men Socialen och dina närmaste (om du fortfarande har sånna) Hålle rinte med. Ditt drickande kommer göra att hela ditt liv går utför. Om 20 år lever du förmodligen i Finspång (eller annan skit-förort) under en parkbänk där du roar dig med att dricka T-Röd och Lacknafta tillsammans med "Pisse-Bosse" och "Märta-från-steket". När du följer med din respektive på stan så förstår du inte alls varför hon/han bli tjurig när du dricker parfym inne på KICKS. Alla dina besparingar kommer gå åt till alkohol och förmodligen så dör du i Lever-Cancer eller kol innan du fyllt 25. Välkommen till gänget ;)

Är inte riktigt nöjd med detta resultat faktiskt..

SKRIVET: 2009-03-03, kl 19:58:55 | PUBLICERAT I: Vardagen

Behov

Vad jag är i behov av

En tätterska
En kock
En som är lång som når saker som inte jag når
En som kan smörja in min kliade rygg
En som pussar mig god natt

Det är jag i behov av.

SKRIVET: 2009-03-02, kl 19:10:06 | PUBLICERAT I: Vardagen

Brist på annat

I brist på tvprogramm hittade jag det här...på en blogg.
Som jag sedan själv svarade på

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja
Vad åt du senast?
Kyckling o pasta
Har du fått någon komplimang idag?
Naj
Har du varit med i en rättegång?
Naj
Är du polare med grannarna? 
Absolut inte
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Förra helgen till Strandhem
Hur bra är din syn?
För jävlig
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Det är nog inget för mig, för mesig
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Att jag hade stearin i örat
Vem ringde dig senast?
Min chef
Vilken tid gick du upp imorse?
07: 30
Vad ska du göra i helgen?
Jobba sen har jag ingen aning
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Till klubben ja:) Bara till att vänja sig :) Från Eme ang bakfylleklubben
När var du riktigt sjuk senast?
Små krasslig har man väl varit, men riktigt var nog när jag hade lite sår här o var som kom som dom ville
När såg du en kändis senast? Vem var det?
I februari, Magnus Betner
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
Sov som en klubbad säl
Vad är det första du gör på morgonen?
Sätter mig på sängkanten o tittar rakt fram
Vad ska du göra efter det här?
Titta tv

SKRIVET: 2009-03-02, kl 18:07:23 | PUBLICERAT I: Vardagen

Stearin i örat?

Öppnade slaskdörren o möttes av en odör som inte var av denna värld. Tror att det luktar ruttet. Tänkte o tänkte, kom på att i fredags slängde jag kyckling där. Måste vara den som har legat o gosat till sig. Stängde men var tvungen att öppna igen för att slänga rester. Örk, inget mumma där inne. Stängde igen. Får ta den snart när jag orkar gå ner med den för ut ska den idag. Eller den skulle ha varit ute igår. Men men, man kan inte tänka på allt.

I fredags var det fest (som vanligt)! Det var vi vanliga fem samt Alex o Madde. Det var jättekul! Spelade ölspelet o vi alla vet ju hur det brukar sluta. Tur att Kungenglaset alltid är litet. Men trots det går inte innehållet alltid att dricka. Speciellt inte när det innehåller, tequila o juice, redbull o vodka vilket är den vidrigaste blandningen som ngn kan komma på o lite öl på toppen. Bara doften av redbull får ju en att kräkat, fy bövelen va vidrigt det är. Sen hamnade vi på Harrys. Satt mest o pratade med F o J när dom andra svängde på dom lurviga.

Lördagen bjöd på barnkalas. Agge fyllde tre år. En sak ska jag berätta att gå aldrig på barnkalas bakis. Det är verkligen inte bra. Den ljudnivån som kommer från 10st barn i åldrarna 2-6 är inte att leka med en dag som dagen efter. Inget att rekomender. Klarade mig hel därifrån o till E&F´s härliga soffa. Där åt vi räkmacka samt västerbotten paj. Helt ljuvligt sen tittade jag o F på film mendans E låg o snarkade på golvet.
Igår var det bandy redan kl13. Känndes konstigt att komma därifrån när det var ljust ute. Blev lika, 8-8. Nu är det inte mer bandy för detta halvåret så vad man ska hitta på på söndagskvällarna nu blir att se.

Gick hem från jobb idag för jag hade en otrolig jobbig huvudvärk som vägrade att ge med sig. La mig i fosterställning i min lilla soffa (enda ställningen som funkar om man inte ska ligga med benen i 90 graders vinkel). Somnade ganska gott under duntäcket. Men drömmern däremot hade jag kunnat vara utan. Drömde om att jag hade stearin i örat. Kliade mig i örat o ut kom en hel starinkaka. Sen vaknade jag. Tur var väl det för annars hade nog den drömmen blivet konstigare än vad den redan var. Nu får vi se hur natten blir om John Blund kommer o hälsar på eller om man ska ligga o vrida o vända sig.