SKRIVET: 2009-03-30, kl 20:08:59 | PUBLICERAT I: Vardagen

..

Så där ja, nu var helvetesveckan över o man får ta nya tag i en helt oskriven vecka. Eller kanske inte, den är ganska så fylld redan.

I fredags så umgicks jag o eme med våran mamma lena. Vi tog med henne till Entré. Vi åt o gick o lullade lite så gott som man bara kan med halva Malmö. I lördags så var det lite slappedag hos eme o fredde. Sen bar det av till johan o jimmy på inflyttningsfest. Det var hur trevligt som helst.

Satt o tittade igenom kameran o hittade lite bilder från när pojkarna målade hos johan o jimmy för ngn månad sedan

        



Dom var duktiga. Fina konstverk i allafall. Men sen blev det lite kivigare när det skulle upp ränder på väggen i storarummet. Det blev snett o vingt o inte blev det rakare för att dom hade smakat på ölen heller, nä :) Men resultatet sen blev jättefint o inte alls på den tilltänkta väggen.

Även lite foto från ngn fest hos eme o fredde. Vet inte riktigt vad vi firade eller vart vi skulle. Men inte behöver man ha en anledning för att spela ölspelet o dricka lite cider?

       

 

Ingen aning om var det bar av efter dessa här fotona men söta var vi i allafall som alltid :)

Känner mig lite lurad på tiden. Det är så ljust ute så länge så man tror inte att klockan är så mycket som den är. Men sen så känner man sig plötsligt mycket piggare med. Det är ljust på morgonen o det är ljust när man går hem. Helt underbart. Snart så är det väl varmare med. Våren är hjärligt välkommen!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: