SKRIVET: 2010-05-18, kl 21:11:24 | PUBLICERAT I: Vardagen

Kom ut i köket efter en timmes tvtittande....

img_0114 (MMS)

Kom ut i köket efter en timmes tvtittande. Har för mig att jag inte spydde upp maten.... Kanske ska fråga Irene...?

SKRIVET: 2010-05-13, kl 18:17:56 | PUBLICERAT I: Vardagen

Fläskfile med rosmarin o vitlök, champinjo...

img_0110 (MMS)

Fläskfile med rosmarin o vitlök, champinjoner o rödlök o ris o mjölk fick mätta min mage idag! O gott var det:)

SKRIVET: 2010-05-09, kl 13:32:26 | PUBLICERAT I: Vardagen

Nu är det tid för lite söndagsfika!

img_0109 (MMS)

Nu är det tid för lite söndagsfika!

SKRIVET: 2010-05-09, kl 12:08:11 | PUBLICERAT I: Vardagen

Råttfanskap

Söndageftermiddag o jag ska då inte göra ett skvatt idag. Jag tänker gå runt i mjukisbyxor o pyjamaslinne hela dagen o bara njuta av att vara hemma o slappa!

I fredags bjöds jag hem på middag hos eme o fredde. Gott kött o god sås bjöds det på. Sen var det mys i soffan o vid nio cyklade jag hem igen o satte mig i min soffa.
Vaknade vid åtta på lördagsmorgonen men vända på mig o somnade om en till. Sen gick jag ner på gymmet o hem igen för lite frulle. Vid halv tolv kom min älskade syster till mig o vi körde hem o hämtade vår lilla mamma som vi tyckte kunde komma ut lite. Handla jord o krukor o körde hem till henne o planterade om lite blommor o sen fikade o sen var jag tvungen till att sova en timme. Var så trött så trött i min lilla kropp o tittorna.
Sen hem till mig o började förbereda maten som jag o Adelina skulle mumsa på. Hon kom vid sju o vi åt o drack ett glas vin innan vi gick ner på Lilla Torg till Fridays. Där satt vi i tre timmar o drack vars två drinkar o pratade o tittade på allt folk som var i rörelse. När dom började bli mer o mer högljuda så gick vi hem o kom fram till att folket blir allt yngre som är ute eller så är det vi som blir äldre.... Tolv bäddade jag ner mig i sängen o somnade så gott.

Igår när jag hade diskat o skulle hänga handduken på elementet så står jag o tittar ut på gården o ser att ngt rör sig. Ngt litet brunt springer runt bland cykelhjulen. "Adelina, Adelina kom!! Titta en råtta!!" Så sant så så var det en råtta som sprang runt på gården där nere. Så när jag kom hem igårkväll så vågade jag inte gå in på gården med min cykel så den står låst här utanför istället. Den där råttan har ju säkert varit där innan jag la märke till den. Fan att jag stod o tittade ut. Nu kommer jag ju vara livrädd varje gång jag ska ut på gården!! Jävla råttfanskap!!

SKRIVET: 2010-05-05, kl 19:10:56 | PUBLICERAT I: Vardagen

Detta är min bäste köksvän för tillfället!...

img_0106 (MMS)

Detta är min bäste köksvän för tillfället! Microkanna från tupperware! Kokar potatis på 7 min o  knapert bacon på 5 min! Den förkortar helt enkelt min matlagningstid o det gillar vi! Tummen upp:)

SKRIVET: 2010-05-02, kl 13:31:08 | PUBLICERAT I: Vardagen

Undra när jag hade tänkt använda alla dess...

img_0098 (MMS)

Undra när jag hade tänkt använda alla dessa påsar?!