SKRIVET: 2007-06-29, kl 11:14:53 | PUBLICERAT I: Vardagen

Förvirrad människa

Hejsan hej!

Hämtade mina nya glasögon igår...billig fylla! Har gått in i saker igår..o när bilarna kommer o kör förbi mig så är dom vågiga tills jag har dom framför mig..konstigt värre! Men men det vänjer man väl sig vid ngn gång!! Är en fara för mig själv!

Jag har varit helt förvirrad (mer än annars) hela denna veckan, har varit jätte före i dagarna o i datumen! Var hemma på lunchen igår o gick ner i tvätt stugan o såg att det var ledigt som då i går kväll den 29juni! Glad i hågen så stoppade jag in min tvätt o tvättmedel o så o körde igång den. Cyklade tillbaka till jobbet, arbetade lite, tog en kopp kaffe o kollade i kalendern...28 JUNI! 29 juni är ju inte förns idag. Jag hade stulit ngn annans tvättid, o det får man ju aboslut inte göra speciellt inte när maskinerna tar 1½h för att bli färdiga!!! Var tvungen att ta en timmes komp så jag kunde få ut min blöta tvätt innan grannen kom, o det hann jag! Vilken tur!!

Veckan har spenderats hemma hos Eme som är helt själv hela sommaren när pojken hennes är iväg!

Snart nalkas semester o då blir det Sthlm o Sofie!!!!

    

SKRIVET: 2007-06-24, kl 20:41:28 | PUBLICERAT I: Vardagen

Midsommar

Så där ja, då har man firat ännu en midsommar! Vädert blev ju bra till slut, trodde inte det när man vaknade upp i fredagsmorse. Dagen till ära var vi ute i Klågerup med god mat o gott sällskap! Det blev kubbspelande o besök hos grannar. O senare på kvällen även lite dans o sen var dagen helt plötsligt slut o vi begav oss in till Malmö. Tänkte att vi skulle gå ut o ta en öl men tji fick vi, var långa köer vid Folkets Park så vi begav oss hemmåt igen. Vaknade igår o var lite ostabil. Dagen tillbringades i sängen o sen blev det film o glass!!

Idag har jag hälsat på pappsi o sen varit hos Cindy o Agnes!

Då var det bara fyra veckor kvar till semestern o Sthlm!!

Puss

SKRIVET: 2007-06-21, kl 14:32:11 | PUBLICERAT I: Vardagen

Teknisk pryl

Ska idag inhandla en teknisk pryl. En digitalkamera! Har aldrig ägt en digitalkamera, så jag får väl plugga in instruktionsboken ikväll...kanke med ett glas vin, då brukar ju allt bli mycket roligare!! Det kan vara trevligt!

Fick kärleksbrev i går utav Sofie, jätte roligt med post! Annars så kommer det ju bara räkningar o dom skulle man kunna vara utan eller sälja till ngn som har lust att köpa dom..

Emelie åkte till Sthlm igår, lite tradigt. Men hon kommer ju hem på måndag igen. Imorgon ska midsommaren firas i Klågerup i goda vänners sällskap! Samma vänner som dom senaste 6 åren tillbaka men det kommer till att saknas några som är ute på andra uppdrag detta året, tradit, men man får göra det bästa av allt!

Mina glasögon kommer om ca14dagar då blir jag en liten glasögonorm..men vad gör man itne för ngn matt fläck på hornhinnan?

Glad midsommar!

SKRIVET: 2007-06-19, kl 10:56:32 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ior

    SÖT!

SKRIVET: 2007-06-18, kl 12:01:00 | PUBLICERAT I: Vardagen

Säng soffa golv säng soffa golv

Vilken tråkig helg jag har haft!! Känns som om jag inte har gjort ngt annat än att ha sovit. I fredags blev det inte mycket gjort somnade halv tolv vaknade på lördagen halv tio ut o sprang o sen så kom det förbannade regnet!!! Fy fan! Låg i sängen o läste..förflyttade mig till soffan..fåtöljen (inte lika skön)..golvet tillbaka till sängen o så höll jag på hela dagen fram till kl 16 då jag tvingade mig själv till att sova en stund. Sen ringde Anna o jag cyklade hem där o käkade pizza o mös med Villiam o tittade på film. I går hittade jag på lite mera, OBS med mamma o Eme, till Nettan o Martin o hjälpte dom att flytta sten o sen hem o gick en runda med Anna, Morgan o Villiam o sen till Eme o tittade lite på Kvartert Skatan.

Jag har kommit fram till att jag itne är hemma så ofta, allt jag gör hemma känns det som är att sova o duscha. Sen så flyr jag hemmet. Kan kanske bero på att jag itne har så många tv-kanaler att titta på o jag är en lite tv-människa. Sen jag flyttade till lägenheten har jag nog läst 10 böcker skulle jag kunna tro. O då är det ju inga böcker som man blir klokare av direkt utan det är ju mina pocket böcker om kärlek o trams som jag plöjer igenom som om dom vore mina vänner! Ska kanske ta o ringa hyresvärden o förhöra mig om när dom skulle koppla in kabel-tv´n...

Midsommar ska tillbringas i Klågerup! Kan bli trevligt!

Ikväll blir det middag med Kicki o sen så åker dom på brölloppsresa!

Ha det gött!

SKRIVET: 2007-06-18, kl 11:44:45 | PUBLICERAT I: Vardagen

Sex-astro....

Ohämmad, orädd och lekfull

Vågen

(24/9-23/10)
Vågen kan tänka sig att ha sex på tåget, på båten, på flyget, han blir upphetsad av hotell och av offentliga toaletter...
Vågen är ett sexuellt fynd bland sommarens prunkande blomster! Totalt orädd och ohämmad är han/hon ofta en erotikens virtuos, generös med sig själv och öppen för nya idéer. Vågen är lättsam och skrattar gärna, inget relationsaktigt är för allvarsamt för att man inte ska kunna analysera det en smula och sedan närma sig saken med humor. Vågen älskar att botanisera i lustbutiker och handlar gärna nya prylar via webben, hans/hennes förråd av sexleksaker är stort och förnyas ständigt. Som sängkamrat är vågen ömsom mjuk, ömsom brutal, och det är just den mixen som
gör honom/henne så oemotståndlig.
Så förför du en våg: Vågen älskar att bli omkullpratad, argumentera gärna samtidigt som du tåflirtar med honom under bordet. Uniformer kan göra en kvinnlig våg knäsvag.
Vågens favoritsex: Passionerat, en stund man stjäl sig under pågående fest. Det ska vara snabbt, hett och fumligt i förspelet, sedan en lång akt fylld av olika tempon.
Här träffar du en våg: På stora fester, på caféer, barer, uteserveringar. Vågen cyklar gärna runt i stan, kanske möter du honom/henne på strandpromenaden i skymningen?

SKRIVET: 2007-06-15, kl 12:48:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

Aaarrgggg

Vad är det för fel på alla människor idag???
Har alla permis från psyket eller ngt annant institut????????!!!!
Kom o hjälp mig! Vill bara att klockan ska bli 17!!

SKRIVET: 2007-06-12, kl 16:01:41 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lite bilder från möhippan!!!



Lite bilder från den oförglömliga dagen!!!



 Så här såg Kicki ut när hon fick reda på att hon skulle spela in en skiva.....
 Så här snygg var hon hela dagen!!!!!!!!

 Jag o Tessan uppe ngt roligt samtal verkar det som, men Kix är inte riktigt med på noterna..

 Här rockar vi loss inne på Hipp...

 Så här duktig är Kicki på att dansa...


 O så här god var drickan..

SKRIVET: 2007-06-12, kl 15:50:08 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bröllopp

I lördags var det ängtligen dax för Kicki o Robert att bli man o fru! Blir lite tårögd bara jag tänker på dom. Dom var så vackra i sina fina kläder! Bar sedan iväg till Logen i Lund där det bjöds på fest! Helt underbar dag!!! Sådana dagar hade det kunnat vara fler av men alla kanske inte behöver gifta sig men med stämmingen o allt annat o alla var så glada!!! I like! Har lite svårt att glömma förra lördagen med då det var möhippa, så mycket roligt på två helger, o vad händer nu då???!

Var ganska så seg i söndags måste jag erkänna, försökte vara i solen så länge jag orkade men jag orkade inte så länge. Så det blev en snabb visit i parken hos Malin o sedan hem i sängen. Det var ju inte särskilt behaglig värme heller i värmen...men jag tordde att jag skulle kunna påskynda nykterhets processen...men tji fick jag!

Var stolt över mig själv igår när jag äntligen fick tummen ur...ja...o pumpade min cykel...cyklade iväg till Kicki o sen när jag skulle hem så fick jag punka.....varför ska allt vara så jobbigt för?????

Nu tycker jag faktiskt trots att det är ganska skönt med solen att det kanske kan bli lite svalare bara ngn dag....jag vill jag vill jag villl!!! Klarar snart inte av det här längre, känner mig som en gammal kärring när man klagara på ngtr som man har gått o längtat efter o tjatat över i 6-7 månader....aja varför blir man aldrig nöjd??

Puss o kram

SKRIVET: 2007-06-05, kl 10:53:52 | PUBLICERAT I: Sommar

Möhippa o träningsvärk!

Vilken underbar helg jag har varit med om!!!!!!! I fredags begav jag mig ut till Klågerup till Nettan för att göra frukostbullar till lördagen. Där intogs det champagne och vin sen blev det grillning! Underbart!!! Åkte hem o mötte upp Josefin som skulle bo hos mig! Sen i lördags då smällde det!!! Kl 0800 blev Kicki väckt o in stormade 15 glada tjejer som var redo för dagen!! Frukost intogs på sovrummsgolvet, champagne, jordgubbar, kaffe o bullar!! Sen bar det av till studion för att spela in en skiva! Robert tycker om mig o Vill ha dig i mörkert hos mig (på SKÅNSKA!). Hur kul som helst hade vi..eller i allafall jag. Lunch på Ribban o sen till Utmaningarnas hus...inte som jag hade förväntat mig men trevligt ändå. Där efter så blev det Laserdome. SKit kul var det! Lite negativ i början men det blev jätte bra!!! Middagen intogs hemma hos Malin, med Quiz och Jeopardy! Sen utgång på Hipp!!! Nä, det var en hellyckad dag!!! Jätteroligt!

I söndags kunde jag tyvärr inte röra mig o inte heller igår...hade fruktansvärd träningsvärk i varenda del utav min kropp!! Aj aj aj!!

SKRIVET: 2007-06-01, kl 12:04:34 | PUBLICERAT I: Vardagen

VAR ÄR POJKEN DÅ....?

Vågen


Juni blir en riktigt romantisk månad. Du prioriterar bort allt annat, dina vänner kan känna sig bortglömda och du visar inte mycket intresse för släkten heller. Det här leder till en del konflikter eller i varje fall gnäll, men det ger dig också en härlig möjlighet att fokusera på kärlek och romantik. Du njuter i fulla drag av de ljusa sommarkvällarna. Är du singel kan du mycket väl hitta en skir romans, och kanske mer. Och har du en partner kan ni hitta till en ny gemenskap.
Bästa chansen: Vädur, Lejon.
Bästa stället: Mitt i staden.
Bästa datumen: 23-24/6.