SKRIVET: 2007-04-23, kl 10:19:28 | PUBLICERAT I: Vardagen

Lugnt o skönt

Nu är jag äntligen färdigmålad i min lägenhet! Okej, köket återstår men det för bli ett projket för sig lite senare!

Har haft inneboende i en vecka nu, Kicki har bott hos mig. Det har varit jätte trevlig med lite sällskap.

Helgen har varit ganska lugn, synd bara att det har varit så kallt ute. I fredags blev det städat där hemma o efter ett glas vin  så somnade jag så gott i soffan...yrvaken vid ett tiden kröp jag ner under täcket! I lördags så var dagen väldigt lång, vaknade vid tio käkade frukost o så, vid ett kom Annette o Martin hem o hälsade på. Kvällen bjöd på överraskningsfest i Klågerup för Martin. Det var jätte trevligt! Mat o skitsnack o sen så allsång framför karaokien. Var trevlig att träffa Alex, var ett tag sedan faktiskt. Ludde har jag heller inte sett på evigheter så det var bara bra. I säng vid halv två i lördags, jätteskönt!! Igår så blev det tillslut lite tvättande.

Sofie var nere i helgen, men jag var itne hemma då hon tänkte hälsa på mig, jätte tradigt faktiskt, hoppas att hon kommer ner snart igen!

Eme fyller år på söndag..öppethus har jag hört ryktesvägen men ingen inbjudan nä.....


Ha det så gött

Puss o kram

SKRIVET: 2007-04-13, kl 11:57:32 | PUBLICERAT I: Vardagen

Legitimation på sällskapet, tack......GRRRRR!!!

Systembolaget har infört en ny rutin! Är man med som sällskap på systembolaget så ska sällskapet visa legitimation....i varje fall på systemet på Mörby Centrum! Gissa om jag gick upp i taket när kärringen frågade mig om leg när Kathy inhandlade 2 cidrar..... "Hade det varit till mig så hade jag själv kunnat handla det" sa jag till kärringen. 2 cidrar, va tror hon!!! FY!!!!

Imorgon blir det jobb o sen så ska jag provsmaka vin...måste se vilket Kathy ska köpa med sig hem till mig från Deutchlandet! Ja, jag vet att det är en ursäkt.......

Målade sovrummet igår kväll..går sakta men säkert framåt!!!

Pussen o kramen

SKRIVET: 2007-04-11, kl 10:26:25 | PUBLICERAT I: Vardagen

Stockholms äventyr!

Stockholm...ja jag vet att jag har skrivet det innan men ja..Sthlm är faktiskt lite trevligt. En jättefin stad med mycket att ta in. Efter en försenad flygresa med landning kl 2145 (ist för 2045), en förvirrad runda inne på T-centralen med en snabb hamburgare o sen så ner till tunnelbanan "Där är röda linjen, skynda!" Ja, vi kånkande på våra väskor, sovsäck o oss själva på tåget. "Åh äntligen snart är vi framme", i nästa sekund "Slutstation Ropsten, Ropsten slutstaion, alla resenärer ombedes att gå av" ROPSTEN! Hur i allasin dar lyckades vi  med detta? Jo för det går ju två röda tåg på samma spår men med olika slutdestinationer, ja så var det. Så tillbaka till Östermalmstorg o på rätt tåg med slutstation Mörby Centrum. O där var SOFIE!!!! Hon vågade nog inte släppa oss själva när vi väl hade lyckats att ta oss till Mörby, så hon kom o mötte upp oss så gick vi hem! Fredagen bjöd på shopping i staden, grillning och vin! Så skulle söt ta oss till Bara Vi....och ja vi kom tillslut fram efter ett litet äventyr ngn stans i Sthlm. Mer säger jag inte.... Lördagen jobbade Sof och jag o Kathy klarade oss själva (ja tro det eller ej!) En runda i Gamla Stan, förbi slottet, en kaffe på Stureplan o så tunnelbanan till Mörby, grillning o sen så det som vi hade åkt upp till storstaden för Lionel Richie! Det var pampigt, stort o jätte trevligt! Träffade Mats och Josefine innan, kul att se dom! Söndagen bjöd på pannkakor i solskenet, studsande på hoppmatta o sen så tillbaka till trygga Malmoe igen!

Flytten..ja den gick hur galant som helst! Med nära o kära kan det inte gå bättre. Nu så har jag målat o hållt på så får vi hoppas att pappa fixar storarummet idag så vi kan gå på sovrummet! Låter säkert som jag har en jätte stor lägenhet men jag kallar sovalkoven för sovrum..för det är det ju nästan. Jo då pappa är på väg hem till mitt lilla rede.

Nä, det var jättekul att träffa Sofie igen, har verkligen saknat henne! Hade velat stanna längre hos henne..men men alla har vi sysslor o ansvar. Det var lite annorlunda att bo i kollektiv... Hade varit trevligt att träffa hennes sambosar, men det var nog bra att dom inte var hemma för då hade man kanske bara kännt sig ivägen. En var hemma men ja..

I måndags väcktes jag av Emes sköna stämma "Sover du, vi tänkte komma o käka frukost hos dig, köper med oss bullar!" Orkar inte sa jag till henne, men sen i samma sekund som vi hade lagt på så ångrade jag mig o hon o Fredde kom med bullar och tidningen! Kan inte bli mycket bättre att få frukosten hem till sig utan att behöva ta ett steg utanför dörren.

Igår var jag hos Villiam! Vilken underbar söt pojke! O liten är han oxå!

Nu får jag ta o återgå till mitt igen!

Hoppas på en liten semester i Sthlm o hos Sof i sommar....!!

Pussen o kramen