SKRIVET: 2007-11-28, kl 21:00:38 | PUBLICERAT I: Vardagen

Fönster

Ikväll har jag putsat mina fönster. Får se hur resultatet blir imorgon när det är ljust.... Första gången jag har putsat fönster i mitt lilla liv!! Det var inte så svårt, men dom säger att det är svårt att inte få ränder. Men min tanke med det hela var att det skulle bli bättre än dom såg ut innan o det har jag nog lyckats med, får jag hoppas.

Har satt upp mina ljusstakar o stjärnan i fönsterna idag. Lite julkänslor trots allt. Har gjort en ljusstake med. Försökte slå fina rosetter med ett sidenband o det var inte det lättaste. Blev en vanlig halsduksknut ist. Det får duga.

Nu ska jag bara jobba 2 dagar till sen är det helg. Har nog aldrig längtat ef en fredag så mkt som jag längtar tills i övermorgon. Kan nog bero på att det var 2veckor sedan jag var ledig!!

SKRIVET: 2007-11-20, kl 18:09:59 | PUBLICERAT I: Vardagen

Pencillin

Så där ja, då har man varit hos sköterskan igen. "Mmm...det här måste en hudläkare titta på." sa hon. Amen va fan!!!!! Hade dom inte kunnat säga det innan? Har gått i 26dagar med sår på kroppen som inte har velat läka o nu, nu så händer det saker!!! Skönt!! Så nu knaprar jag pencillin i 2 veckor o håller tummarna på att dom här baskiluskerna ska ta o dööö!!!

SKRIVET: 2007-11-18, kl 21:02:58 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bandy

Sitter här o kollar på Parlamentet, dom är inte riktigt kloka ngn av dom!! Rikigt kul!!

Igår var det tacos o fotboll hos E o F. Gott! Somnade i andra halvlek o sov igenom resten utav fotbollen, skönt!! Idag har jag varit med Eme o Fredde hela dagen. Fika på Stranhem o sen lite affärer o sen bandy. Synd om dom att jag leker med dom hela tiden...men dom får ju säga till annars. O oftast så är det ju dom som frågar om jag vill med....eller så kanske dom bara tycker synd om mig. Ha haha! Vet inte varför jag ska hänga med på bandymatcherna egentligen..första 10-15 minuterna är helt okej men sen så blir det så tradit!!!! Kanske bara för att man inte hänger med o för att det går så himla fort. Det är roligare med fotboll!!! Förutom igår då...

Nu är det jobb i 12 dagar som gäller!! Bit ihop

Puss

SKRIVET: 2007-11-17, kl 14:22:08 | PUBLICERAT I: Vardagen

Sliten

Ligger sliten o trött i sängen o tycker synd om mig själv idag. Var en intensiv kväll igår. Fest med Eme o Freddo o sen ut o dansa!! Fy, man ska inte gå ut o roa sig så på fredagen. Men sen på ett sätt så är det ganska skönt för man får hela söndagen att göra ngt o sen så känns det inte så jobbigt att gå till jobb på måndag heller. Men men nu får man sota för att man inte tog det lugnt igår!! Men det var kul o trevligt!! Dom är roliga dom där små filurerna..Eme, Fredde, Johan o Jimmy..dom är kuliga!! Kul att Eme frågar om jag vill leka med dom o så, det hade man aldrig kunnat tro för 7 år sedan. Katt o råtta....men det är tur att man blir äldre!

Ett år har gått...jag mår mycket bättre än vad jag har gjort...har varit jobbig men det gick..allt går bara man vill. Vet inte egentligen vad som har hänt i livet under det här året mer än att det har sprungit iväg. Har ju inte direkt gett mig ut o försökt hita ngn ny pojke...tror nog att jag behövde tid för mig själv. Ta hand om mig o skämma bort mig o göra som jag vill o vad jag inte vill. Har fått vara egoistisk ett tag...men det börjar bli tråkigt nu faktiskt. Hade varit mysigt att ha ngn att krama o pussa på o prata med o dela med sig utav sina känslor o tankar. Äta middag med o ligga i soffan o kolla film o mysa...men men...inom sin tid så kommer väl jag med att hitta min pojke..

Trevlig myslördag...Puss

SKRIVET: 2007-11-13, kl 19:01:50 | PUBLICERAT I: Vardagen

Ledig

Sitter hemma hos mamma, varit ledig idag skönt. Vaknade imorse o hade ont i mina så o kände inte för att dra på mig byxor underkläder o hela kittet. Ringde o förhörde mig om jag kunde ta ut ledighet o det gick bra. Med tanke hur mina kommande helger ser ut så. Inte ledig en hel helg förrän den 21 dec, helt sjukt. Nästan jobba hela tiden o barnpassning (ska bli kul att passa agge). Men allt annat runtomkring hade jag kunnat slippa. En vecka består utav 7 arbetsdagar o sen så 6 till ledig en o sen så 6 nya dagar. Fy fasiken. Att man ska ställa upp o ta på sig att jobba så mkt, men men förhoppningsvis så får man tillbaka det som idag.

Fick samtal av en vän i fredags kväll ang den här facebook. Inte klokt. Hon hade problem o fattade  varken ut el in. O inte jag heller. FÖrstår mig verkligen inte på det här med facebook mera (el har nog aldrig egentligen förstått mig på det). Det är kul att se vad ens vänner pysslar med o så, men allt det här andra runt omrkring. Varuvlar, vampyrer, pirater o grejor. För bövelen!!!

Sitter här i soffan o myser o är omplåstrad o insmord. Var hos sköterskan igår igen, ska fortsätta med det här i 2 veckor till o hoppas att jag själv får bukt på det. Lyckas jag itne med det så ska jag uppsöka doktorn ytterliger en gång. Känns lite hopplöst när man får ett utslag på en halvtimme en torsdagskväll! O ett till på natten!! Men men får väl hålla tummarna nu!! Det positiva i det hela är att jag får lov att raka mina ben!!!!! Ska ta o mysa med det ¨på fredag tänkte jag o riktigt njuta av att känna lena ben!!!

I helgen var det mys med fonude i Klågerup i fredags med Idol o Villiam!! Jobb i lördags o sen så fest för Kicki. Mötte upp Cindy vid halvett (tror jag) o sen så till Skeppsbron o sen till Etage. CIndy var klok nog att åka hem men jag o Tessan o pojkarna gick till Etage. O sen inte nog med det så hamnade vi till slut hemma hos Tessan o låg o snackade o sjöng o spelades gitarr. Var väl hemma vid halvåtta tiden o då fick jag ångest över att jag inte hade gått hem kl fyra!!!!!!!!!!!!

Puss o kram

SKRIVET: 2007-11-05, kl 21:41:02 | PUBLICERAT I: Vardagen

..

Då sitter man här ett år äldre....närmare 30 än 20...oj oj oj men det ska man väl ta sig igenom det med!!

Vet inte när jag skrev senast...kanske kan ha varit i augusti eller ngt. Har inte hänt så mkt sen dess egentliten tycker jag. Har varit en helg hos Sofie. Körde upp...drygt o en hisotoria för sig som jag inte okrar skriva om. Sen var Sofie nere o det var fest hos JV!! Sen Debaser el KB kommer inte ihåg vilket...eller jo det blev KB. Inte så kul men det var kul sällskap! Kul att träffa Sofies Kalle! Oktober månad ja...den har bara försvunnit. Varit sjuk har jag hunnit med 2ggr o inte är jag riktigt bra heller. Såren vill itne försvinna o dom har börjar vara sig lite nu igen...(förmycket info kanske) men men. Jag har hunnit fylla hela 26år. Hade tjejmiddag i lördags, alltid lika kul att bjuda hem töserna!! Underbara alla på sina sätt!! Sen låg jag hela söndagen o idag har jag tagit tag i disken...skäms!!!

Jag känner inte för att skriva mer så nu får det vara slut!!!!