SKRIVET: 2007-03-30, kl 09:53:06 | PUBLICERAT I: Vardagen

Flyttlasset går imorgon

Nu har ytterligare en vecka gått..snart är det april, tänk vad tiden bara flyger iväg!

Igår var jag och hälsade på Villiam! Han är så söt o så liten o helt underbar. Tänk att det kan växa ett liv i magen, att en helt ny människa kan skpas inuti en, det är helt fantastiskt o sen att människan kan bli så söt...ja...det är ett under.

Imorgon flyttar jag ifrån Storgatan...lite veligt känns det faktiskt, men det blir nog bra när man har kommit därifrån. Så många minnen o ja....hade nog inte kännts rätt att bo kvar där ändå, den var ju trots allt min o Alex lägenhet..som vi hade valt att bo i hop i..så det är nog för det bästa att jag ger mig av.

På torsdag beger jag o Kathy oss till Sthlm o till Sofie! Det ska bli jättekuligt! Hoppas att vi hittar rätt bland tunnelbanan..kommer väl till att bli behandlad som ngn utomjording utav Stockholmsborna...tycker inte om dom egentligen. Tycker inte om Stockholm egentligen heller faktiskt, senast jag var där så trivdes jag inte så bra, alla bara springer och stressar runt som skållade råttor.. Där är inget lugn som det finns här i Malmö... Undra om Stockholmsborna dör i före oss....? Nä, jag gillar Malmö! Men det ska bli kul att hälsa på Sofie och komma till Stockholm (ja jag vet att jag nyss skrev att jag inte gillade staden), men att komma dit ngn dag o bara lulla runt (om man kan det) ska faktiskt bli trevligt. Att komma bort ifårn Malmö ett tag.

Nu ska jag ta o jobba vidare!

Pussen o kramen

SKRIVET: 2007-03-25, kl 19:57:25 | PUBLICERAT I: Vardagen

Grisen...eller om man vill Det lilla äcklet....

Nyvaken...somnade i soffan hos Eme och Freddo med grisen i knät...skönt med en liten tupplur!! Grisen är en hund som jag passar, Smulan heter hon egentligen...men har fått smeknamnet Grisen....eller Det lilla äcklet....

Igår lördag så jobbade jag sen så kom mamma o Eme hem till mig o vi städade köket och packade ner mitt kök och sen så städade Eme toaletten, snäll flicka. Hon städade brunnen under badkaret....inte det fräschaste jag har varit med om...hon kallade på mig o ville att jag skulle komma in...hon bad mig oxå att jag skulle ta på mig gynekologhandskarna....gjorde snällt som jag hade blivet ombedd till...när jag närmar mig toaletten så är där en liten frän doft...modigt beger jag mig in på toaletten o ser en massa gegga som ligger vid brunnet...böjer mig ner o tar upp lite av den här geggamojjan....mycke mer än så klarar jag inte av....höll på att spy...fy fan va äkligt hår kan bli...till er alla..eller få som läser...rengör er badrummsbrunn OFTA!! Efter detta så begav jag mig till Värnhemstorget o sen så blev det Hipp.

Idag så har jag o Eme varit i Jakriborg, där var jättefint, har inte varit där innan. Sen så har vi hälsat på pappa i kollo, han hade målat så fint så finti utehuset. Sen har det blivet pizza med Eme och Fredde.

Grisen bara sover o sover....tänk så vaker man hade varit om hade fått all den skönhets sömnen.....:)

Puss o kram

SKRIVET: 2007-03-20, kl 15:52:43 | PUBLICERAT I: Sommar

Huvudet i en annan världsdel..

Helgen bjöd mig på en lugn hemmakväll i fredags, kolla målarfärg med pappa i lördags, det finns ju jättemånga färger att välja mellan..men jag är lite kräsen o vet inte vad jag vill har för ngn..men men det löser väl sig o sen så kan man inte måla lister med vilken färg som helst heller de ni!!!! Lördagskvällen blev det förfest på Högaholm o sen bar det iväg ner mot staden....o in i dimman...en runda på Lilla T o en i Slottstaden o sen så var kl 0500 o jag stupade i sängen. I söndags så drog Kicki ut mig i staden, med huvudet i en annan världsdel känndes det som följde jag glatt med henne i staden o sen så fick jag äta pizza...gott med lite onyttigheter efter en kväll med alkohol. Nu blir det 2 vita helger för min del, inte bra för kroppen min att jag dricker så där...o inte för minnet heller för den delen....

SKRIVET: 2007-03-06, kl 12:49:23 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bokat o klart

Så där ja, nu var allt bokat o klart! 31 Mars kl1000 blir Storgatan tom o jag börjar mitt liv vid Caroli, det ska bli jätte kul! Flygbiljetten till Sthlm är bokad, hotellet är avbokat, ist ska vi bo hos Sofie i hennes kollektiv det ska bli jätte roligt att bo hos henne! Så ist för två nätter så blir det nu tre nätter i huvudstaden!


Helgen bjöd på hemma spa i fredags med fotbad, ansiktsmask, nagelmålning och krämer och grejor! I lördags så blev håret färgat o klippt på kvällen bar det iväg till Kicki på tjejmiddag, taco och vin, jättekul var det! Sen hamnade vi på Hipp det var mindre kuligt. I söndags så kom söt till mig, vi var ute o gick o blev vrålhungriga o sedan så lagade vi rostbiff, sallad och potatisgratäng till detta Jensens bearnessåg light, den var inte så god så inget att rekomendera. Det var kul att träffa henne, ser henne om en måndad igen på hennes hemmaplan!


Ikväll ska jag till lägenheten med pappa o kolla lite granne sen bjuder Kicki på middag, (bortskämd) o sen blir det Desperate!!!


Pussen o kramen