SKRIVET: 2009-09-30, kl 19:39:45 | PUBLICERAT I: Vardagen

Grey´s =)

Kom hem för 40minuter sen. Hade ett avslut att göra på jobbet. Värmde mat o nu tror jag att jag ska ta o dö i soffan. Imorgon är det inventering av hela det andra jobbet, kan ju bli intressant o se om jag slutar kl16 som mitt schema är... Börjar bli trött att aldrig få jobba mina tider som jag ska. Tror inte jag har gjort sen vi ändrade tiderna. Kan ju bli intressant o se vilken vecka jag jobbar från det jag börjar tills det jag slutar enl schema.

Snart är det helg igen o det ska bli hur skönt som helst! Inga planer så långt ögat kan nå. Sova utan att ha en klocka som tjuter i örat på en 0704.

Nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli Grey´s!!!

SKRIVET: 2009-09-29, kl 20:34:16 | PUBLICERAT I: Vardagen

Kick-off =)

Hösten har verkligen kommit med stormsteg vill jag påstå. Ena dagen är det 18 grader o sol o nästa är det 13 grader, regn o blåst. Men man har väl inget annat att vänta.

Helgen tillbringades i Mullsjö på Kick-off! Trevligt att träffa alla uppifrån. Händer ju bara en gång om året.
Allt rullar på på jobbet. Nya scheman som ska göras. Får en ny arbetskollega på måndag. Hans schema ska passa in med våra. Hoppas att människan i fråga kommer till att trivas med oss o vi med honom. För jag gör fan ta mig inte om schemana. Har suttit i tre dagar o ändrat o donat. Helt plötsligt hade den nya 39h ena veckan o det var ju helt fel o då fick det ändras. Sen så skulle tösen ändra sitt schema med o sen chefen. Voj voj voj! Nu tar schemaläggaren semester för i år ska jag ta o berätta!

       

       

 

 

Som sagt vi hade en hel kul kväll!! Med liveband o dj o grejor!! Som ni ser så slutade med en tappad rödvinsflaska....hoppas att Fredrik har fått bort fläckarna....

SKRIVET: 2009-09-23, kl 19:19:46 | PUBLICERAT I: Vardagen

Imponerande

Sitter här o läser om värderånet o blir faktiskt lite imponerad över hur man kan ha lyckats med det.
Vilken jävla planering det ligger bakom. Vilket sammarbete. Snabbt ska det gå med ju. Inte kan dom lulla runt där hur länge som helst. Man säger ju att det max kan ta 2min för ett vanligt rån. Undrar hur länge det tar att planera ett sånt här rån? Självklart månader, men kan det ta flera år? Enl spekulanterna så måste det ju ha varit ett insiderjobb. Då måste man ha någon som är ren i sin bakgrund utan några anmärkningar på sig som har börjat jobba där, sen en jävla massa annat skit. Ja jag är imponerad. Undra om dom kommer undan med? Gör dom det så ja...jag vet inte, grattis säger jag då! Dom tror ju dom har fått med sig 25 miljonerkronor. 
Sjävlklart är det även för jävligt att det har hänt.

SKRIVET: 2009-09-20, kl 16:35:36 | PUBLICERAT I: Vardagen

När man...

2d63d865c245786bfdaaa0fe82c1ac62.png

När man lagar mat är det viktigt att man förbereder sig på vad som komma skall!

SKRIVET: 2009-09-16, kl 20:50:28 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bättre syn men brytningsfel

Idag var jag o besökte optikern första gången sen i november förra året. Besöket som brukar ta runt 5min tog idag 55min. Jag har tydligen fått bättre syn på mitt högra öga med en grad men däremot så har jag fått ett brytningsfel ist. Inget som jag har märkt av, ingen huvudvärk eller likande. Men vad jag däremot har märkt av är att jag kisar när jag tittar på tv o helst vill titta med mitt vänstra öga. Vi provade linser o hade oss, o tittade på skärmen o grejade. Tillslut så kunde jag utantill vad det stod längst ner på tavlan. Inte bara för att jag kommer ihåg det nu. Vi provade fram o tillbaka olika styrker o olika linser. Men i allafall så slutade med att jag gick hem med dom linserna som jag kom med. Ska tydligen få nya linser någon gång enl Magnus.

Spanien ja, det får ni bli uppdaterade om senare för jag orkar inte just nu!