SKRIVET: 2006-11-06, kl 19:29:21 | PUBLICERAT I: Vardagen

Testa

Skulle bara publicera o se om det går

SKRIVET: 2006-11-06, kl 19:18:04 | PUBLICERAT I: Vardagen

"Aldrig mera...." Har hört det där förut...

Så där ja, då har man överlevt med nöd o näppe en till bakfylle dag...det är väl fan att man lovar sig själv att "aldrig mera aldrig mera" men visst fan så är man där igen...det blir inte bättre ju äldre man blir...bara jobbigare o mer tröttsamt. Men som sagt jag överlevde!!

I fredags bjöd jag på middag, mina töser var här hemma, det blev kyckling, rotfrukter och apelsin/limesås. Efterrätt blev det kladdigchokladkaka, allt var jätte smaskigt!! Sen blev det bara jag o Kicki kvar ju längre kvällen gick så vi bestämmde oss för att gå ut o svänga på dom lurviga, vi började på C&G o avslutade på Stadt....ja jag vet men så var det. Det är inte så farligt som det låter.
I lördags så blev det inte mycket gjort här hemma inte, vaknade vid två tiden helt torr i hela munnen o mådde inte helt 100...men diskade lite gjorde jag o sen så kom David med pizza o sen så blev det sängen igen..o sen så film....o sen så den goa sängen igen. Att den där gamla sängen kan vara så underbar...I like!!! I går så tog jag tag i det sista utav fredagens bravader o sen så blev det staden men Emelie o sen så blev det rester till middag o sen så blev det bio "Att återvända", helt OK faktiskt.

Back to work idag...en auktion vill bli gjord så det var ju bara till att sätta igång med den...den gör ju inte sig själv direkt.

När jag kom hem idag så hade min lilla bebis dammsugat o handlat...bad honom i ofs innan idag, han skulle dammsuga upp runt krukan han hade vält så frågade jag så vänligt om han inte kunde dammasuga hela lägenheten, o som sagt så hade han gjort det, ibalnd blir man bara så förvånad o glad!! Då slapp jag med allt det där tråkiga när jag kommer hem efter jobbet. Helt underbart att slippa göra det!!!

På fredag bär det av till min dröm storstad...ROM!! Det ska bli så skoj och spännande!!!!

På onsdag ska jag träffa Sofie, min lilla gris! Det ska bli jätte skoj, har verkligen saknat henne!!

Nu ska jag väl se om jag hittar ngt att göra här hemma!!

Pussen