SKRIVET: 2007-03-06, kl 12:49:23 | PUBLICERAT I: Vardagen

Bokat o klart

Så där ja, nu var allt bokat o klart! 31 Mars kl1000 blir Storgatan tom o jag börjar mitt liv vid Caroli, det ska bli jätte kul! Flygbiljetten till Sthlm är bokad, hotellet är avbokat, ist ska vi bo hos Sofie i hennes kollektiv det ska bli jätte roligt att bo hos henne! Så ist för två nätter så blir det nu tre nätter i huvudstaden!


Helgen bjöd på hemma spa i fredags med fotbad, ansiktsmask, nagelmålning och krämer och grejor! I lördags så blev håret färgat o klippt på kvällen bar det iväg till Kicki på tjejmiddag, taco och vin, jättekul var det! Sen hamnade vi på Hipp det var mindre kuligt. I söndags så kom söt till mig, vi var ute o gick o blev vrålhungriga o sedan så lagade vi rostbiff, sallad och potatisgratäng till detta Jensens bearnessåg light, den var inte så god så inget att rekomendera. Det var kul att träffa henne, ser henne om en måndad igen på hennes hemmaplan!


Ikväll ska jag till lägenheten med pappa o kolla lite granne sen bjuder Kicki på middag, (bortskämd) o sen blir det Desperate!!!


Pussen o kramen


sofie

tänkte väl du hade slingat lite! you are soooo welcome!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: