SKRIVET: 2009-03-31, kl 19:09:57 | PUBLICERAT I: Vardagen

Fiskmåsar kväker

Mätt o trött! Men man ska inte klaga. Crepes o sallad. Inspiration från E&F som skulle äta det idag.
Våren är tydligen här. Helt underbart väder. Man känner att solen värmer o fåglarna kvittra så fint. Men det är inte så häligt att vakna till några gigantiska fiskmåsar som kväker utanför fönster på morgon. Men dom små andra djuren kvittrar så fint så fint.

I helgen är det myshelg med Eme hela helgen lång förutom 3h på lördagen då jag jobbar. På fredag ska vi ta o tippa o sätta dom rätta raderna så vi får hem miljonerna. Lotto, Lången, Keno...ja kanske ngr hästar slinker in med. Ska bli härligt att gå ner på halvtid sen! Mat ska vi med laga. Ngt gott. Men vad vet jag inte. Har inte riktigt ngn matinspiration i min hjärna. Tycker man äter samma middag vecka in o vecka ut. 52 veckor om året. Kanske ngt undantag på sommaren då det blir grillat. 

Ikväll är det slutet för Rosing då hon ska ta o välja sin lilla playboy. Undra om det blir 19-åringen eller han som är 3 år äldre? Den rätte för Rosing ja. Trodde att hon ville ha en man, men nä vi väljer bland pojkspolingarna ist. Men det är ju ngn som ska ha dom med.  


Anonym

Man får ta vad som bli över när man ser ut som hon.



Vilken mysig helg ni får.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: