SKRIVET: 2009-07-19, kl 10:24:48 | PUBLICERAT I: Vardagen

After work..när slutar det?

After work..phsst! Vad är det för ord? Jag skulle vilja ha regelboken på det. Framför allt när den ska sluta! För den ska väl inte fortsätta fram till kl3 på morgonen eller? Hur som helst om man räknar bort gårdagen så var det hur kul som helst! Börjar på det vanliga kinastället men fort som fasiken så går vi där ifrån för dom serverar bara 3,5:or... Möter upp Lisa o Madde o går till Gozzip ist. God mat o god dricka. Men där kan vi inte sitta kvar inte. Så vi beger oss till Barcelona ist, allt för att hitta den billigaste ölen. Därefter beger vi oss till Paddy o där går jag o eme o hälsar på spriten.... Vi var väldigt goda vänner där ett tag, men tillslut så brister bara hans tillit. Efter x-antal drinkar där så går vi till Harrys med Jenny o Peter o efter ett tag kommer Fredde o Johan. Efter ett tag går J&P o det blir vi 4 kvar. Som vanligt har vi hur kul som helt, sitter o pratar o skrattar o har oss. Fredde börjar prata om att börja skriva tal o grejor.... Vet inte vad klockan var när man var hemma, men det hade i allafall börjat ljusna.

Igår så spenderades dagen i eme o freddes soffa. Mamma kom o hälsade på en stund. Hon tyckte inte vi såg så fräscha ut så hon gick efter ett tag.

Söndag idag. Måste handla linsvätska. Kokade ägg innan o det luktade lite gas så som det gör i husvagnar o då kom jag att tänka på att på tisdag beger vi oss. Undrar vad vi gör om det regnar när vi ska bege oss härifrån? Är vädert en ursäkt för att inte ta sig an campinglivet?


Anonym

Nä, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: