SKRIVET: 2010-03-03, kl 19:55:18 | PUBLICERAT I: Vardagen

Inget speciellt

Jaha då sitter man här som en tekniknörd, en telefon som är mer som en leksak än en telefon =) Hämtade ut min telefon förra veckan o jag fick en helt ny!!! Tack för det Iphone!! (eller telenor.....)

Vad har då hänt sen sist. Jag har varit i Helsinborg o hälsat på Sophia en hel helg.Det var jättetrevligt o mysigt. Var ute o käkade o tog två glas vin efter jobb sen hem o drack 2 flaskor o satt o pratade o tittade på tv. Sen fick hon mig till kallbadhuset men ej ner i vattnet. Själv badade hon 2 gånger. Hon är galen den där kvinnan!! Men det var mysigt att basta. Kanske får pröva på det här hemma med. Väldigt avkopplande och sen blev man helt matt o trött i hela kroppen. En skön tröttnadskänsla.

Helgen som gick var vi hos mamma hela helgen. Mös o tittade på film på fredagen o sen kom F på lördagsmorgon o hennes parkettgolv i storarummet revs upp sen fick hon nytt o fint golv på söndagen.

När jag gick till jobbet imorse så var det en pappa som lastade ut sin lilla flicka på trottoaren o vagnen o hela paketet. Så står hon där med mössan på svaj o pekar o säger

-Pappa vad är det? Pappa vad är det?
-Det är hundbajs! Säger pappan överlyckligt
-Läskigt, eller hur?
-Mmm säger den lilla flickan till svar.

Gick småskrattandes där ifrån!!

Snart är det helg igen o moster Pia kommer på besök. Det ska bli trevligt!!


Mamsi

Barn är underbara. Har ett minne av en som ville ha hemspråk för att hennes mamma pratade småländska:)

Undrar vem det var:)


Sophia

Flipsyde...when it was good.... änligen!!!! Kram



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: