SKRIVET: 2009-08-02, kl 19:24:13 | PUBLICERAT I: Vardagen

IT`S OVER

Då var det slut för detta året. Eller inte riktigt, har ju två veckor i september som jag ser framemot ganska så mycket. Nästan synd att man önskar att augusti ska ta slut så vi kan åka iväg. En hel sommarmånad vill man ska vara över. Men bara det är fint väder så man kan utnyttja helgerna så går det fort. Då har det som man har längtat efter ett helt år tagit slut, semstern är över för nu. Satt här innan o tänkte på vad vi gjorde förra semestern. Vi var ju på Österlen två dagar. Sen har jag inte en tjusning om vad vi fördrev tiden med faktiskt. Det var ju likadant förra året att solen kom dom 2 sista dagarna. Men jag ska inte klaga, jag har haft en bra o rolig semester o lärorik. Vi började ju med att campa, o då fick vi lära oss att gilla läget vad det än var som kom emot oss. Lite regn, ja då var det bara till att åka till storstan o köpa nytt tält. Inte mer med det. Lika glada var vi över ett nytt, vattentätt tält. Denna veckan har inte hänt så mycket, bara en massa vuxensysslor har blivet gjorda.

Igår åkte jag med Eme o Fredde till Strandhem. Hund o husvakt var vi. Vovvarna var snälla denna gången. Inte så hispiga som dom brukar vara. Hade en mysig lördag i solen. Badade o solade (eller somnade), sen blev det grill o spel. Hur mysigt som helst. I fredags blev det med spel o lite cider. En helt underbar o lugn helg har det varit.

Nu är det åter till verkligheten o till sina rutiner igen. Året går ganska fort om man tänker efter. Det var inte så länge sen man satt o önskade att sommaren skulle komma, nu är den nästan slut o hösten kommer att göra intåg innan vi hinner blinka. Hösten är lång lika så vintern, sen kommer våren o sommaren som försvinner som en storm. Innan man vet ordet av det så är man inne i mars igen o längtar till sommaren. Undra vart åren tar vägen? Kommer inte ihåg att dom försvann så här fort innan. Är det åldern kanske? Att man blir mer medveten. Eller ja, jag vet då inte. Eller går åren fortare när man är ensam? Jag har då ingen aning. Kanske bäst att sluta spekulera i det där annars vet vi aldrig vart det slutar.

       

Så nu är det bara 2 veckor kvar tills nästa semsterperiod o sen får man längta ett helt år tills nästa.


Eme

Det är 4 veckor gullet. 4 veckor! :)


Anonym

skulle precis skriva fyyyyyraaaa veckor



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: