SKRIVET: 2009-04-20, kl 20:28:26 | PUBLICERAT I: Vardagen

Psykiskt tvångssyndrom...?

Okej, jag har aldrig sagt att jag är helt okej i mitt lilla huvud.

När jag går hemmifrån så kan jag kolla så att kaffekokaren, spisen (trots att jag inte har använt den alltid), tv, hårfön, plattång, lampor mm är avstängda 2-3 gånger. När jag låst dörren så kollar jag en gång att den är låst (har dragit ner på det en gång, förr var det alltid 2 gånger). Jag kan även gå ner för trapporna o sen gå upp igen för att kolla så att dörren är låst. Vissa förvirrade dagar kan jag även gå in i lägenheten igen o gå mitt lilla varv. Det är väl säkert ngt psykiskt tvångssyndrom. Men ja, så är det i allafall. O det får jag tydligen ta o stå ut med =) Lite dum i huvdet med andra ord. Men men, sån är jag tydligen.

Läser jag ngt i tidningen så kan jag även ha det här hemma. Läste en artikel om vägglöss... "Jaha, såg jag inte en sån konstig liten äcklig sak härom dagen?" O det sjuka är att jag slog ihjäl ett litet kyp som satt på skomattan häromdagen. Den var beige o bara smulade sig som ett litet mal när jag slog den. Men till då det sjuka, att jag är inte säker på vad det var. Kan mycket väl ha varit ett konstigt löv, damm eller ngt liknande. Men i allafall. Jag drog fram dammsugaren o drog fram sängen o dammsög som aldrig förr vid listerna. (För det är där dom kan gömmer sig under dagtid, sen när man sover så kommer dom fram o suger blod ur en.) Det var välbehövt i allafall kan jag säga. Listerna var inte bruna utan mer gråaktiga... Jaa, jag är väl lite dum i huvudet på riktig ändå trots allt. O nu klias det överallt på mig...kommer väl vakna upp i en blodig säng imorgon bitti. Ja helt körd i hela huvudet är jag märker jag ju själv nu. Men tänkte att jag skulle dela med mig av mig själv!

Idag har vi haft mkt på jobb. Men det är alltid kul när man har att göra. Ibland så försvinner dagarna så himla fort då.
Kom hem o började göra pastasalla. Gott var det som tusan!! Men varför valde jag den största skålen till as som jag kunde hitta här hemma är en bra fråga....



Snart har hela denna veckan med försvunnit o det är tydligen bara 13 veckor kvar tills man har semester o då är vi redan inne i julimånad. Hoppas att det blir sol på lördag så jag kan försöka sola bort min fina bonnabränna som jag lyckades så vackert med igår. Eme o Fredde skulle bjuda hem till samkväm. Det ska bli trevligt!


Anonym

Det är bra när man inser att man har tvångssyndrom då brukar det gå att bota. Jag tycker att det ser gott och läckert ut när man har sallader i förstora skålar för då blir det inte så geggigt, grönsakerna har gott om plats att bo i skålen.


E

har inte jag försökt säga till dig 18000 gånger att du är knäpp med dina koller innan du går?



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: